LIGUE 1

Μαρσέιγ - Τρουά 1-0: Ανέβηκαν τρίτοι οι Μασσαλοί

Ο Πόι Λιρόλα της Μαρσέιγ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Τρουά για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Βελοντρόμ", Μασσαλία | Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021
Ο Πόι Λιρόλα της Μαρσέιγ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Τρουά για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Βελοντρόμ", Μασσαλία | Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 © 2021 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Ένα γκολ του Πόι Λιρόλα στο τέλος ήταν αρκετό ώστε η Μαρσέιγ να επικρατήσει 1-0 της Τρουά και να σκαρφαλώσει στην 3η θέση της Ligue 1, με παιχνίδι λιγότερο.

Η Μαρσέιγ άφησε πίσω της την ήττα από τη Γαλατάσαραϊ στο Europa League και μπορεί να δυσκολεύτηκε, έφτασε στη νίκη 1-0 επί της Τρουά στο "Βελοντρόμ" για τη 15η αγωνιστική της Ligue 1.

Ο αγώνας άρχισε υποτονικά και είναι χαρακτηριστικό ότι στο 1ο ημίχρονο η μοναδική εύστοχη τελική ήταν για τους φιλοξενούμενους. Στο 2ο μέρος, οι γηπεδούχοι έβαλαν μπροστά τις μηχανές, άρχισαν να δημιουργούν και να χάνουν ευκαιρίες και τελικά βρήκε το γκολ με τον Πόι Λιρόλα στο 74'. Το γκολ αυτό ήταν αρκετό για να τους στείλει στην 3η θέση της βαθμολογίας, δύο βαθμούς πίσω από τη Ρεν αλλά με τη Μαρσέιγ να έχει παιχνίδι λιγότερο, ύστερα από τη διακοπή της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στη Λιόν.

Η Μονπελιέ είχε πάρει τον "αέρα" της Λιόν με τρεις σερί νίκες, όμως οι "γκον" πήραν το "αίμα" τους πίσω, φεύγοντας με τη νίκη 1-0 από το "Μοσόν". Ο αγώνας ήταν μοιρασμένος σε δύο ημίχρονα, το πρώτο εκ των οποίων ανήκε στους φιλοξενούμενους. Ο Λούκας Πακετά άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό και ακολούθησαν κι άλλες ευκαιρίες, όμως στην ανάπαυλα οι παίκτες του Ολιβιέ νταλ' Ολιό αναθάρρυσαν και έφτασαν κοντά στην ισοφάριση. Δεν τα κατάφεραν και η Λιόν άνοιξε την "ψαλίδα" που τη χωρίζει από την αντίπαλό της στους τρεις βαθμούς.

Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία στη Ligue 1

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΡΣΕΙΓ ΛΙΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ