ΜΑΡΣΕΙΓ

Μαρσέιγ: Τέλος ο Μαρθελίνο

Ο Μαρθελίνο στον αγώνα της Μαρσέιγ με τον Παναθηναϊκό
Ο Μαρθελίνο στον αγώνα της Μαρσέιγ με τον Παναθηναϊκό INTIME

Σύντομη αποδεικνύεται η θητεία του Μαρθελίνο στον πάγκο της Μαρσέιγ με τις πλευρές να ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους.

Μόλις λίγους μήνες κράτησε η θητεία του Μαρθελίνο στον πάγκο της Μαρσέιγ, η οποία είναι αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League. Σύμφωνα με την "Equipe" ο Ισπανός προπονητής ανακοίνωσε στους παίκτες ότι αποχωρεί.

Ο 58χρονος προπονητής ανέλαβε τον περασμένο Ιούνιο την ομάδα στη θέση του Ιγκόρ Τούντορ. Το ξεκίνημα της σεζόν για την Μαρσέιγ δεν ήταν το ιδανικό.

Ο αποκλεισμός από τον Παναθηναϊκό στα προκριματικά του Champions League, σε συνδυασμό με τις δύο νίκες σε πέντε ματς στο γαλλικό πρωτάθλημα έφεραν τον Μαρθελίνο σε δύσκολη θέση.

Παραμένει άγνωστο εάν παραιτήθηκε ή απολύθηκε, ωστόσο σύμφωνα με την "Equipe" ήδη μοιάζει δεδομένο πως εάν δεν αλλάξει κάτι στον πάγκο της ομάδας στον αγώνα της Πέμπτης για το Europa League θα κάτσει ο Ζαν Πιερ Παπέν.

Ο θρύλος του γαλλικού ποδοσφαίρου δεν έχει μεγάλη εμπειρία στην προπονητική. Τη σεζόν 2006-07 ανέβασε την Στραμπούργκ στην πρώτη κατηγορία, ενώ τη σεζόν 2007-08 ήταν στη Λανς.

Τη διετία 2020-2022 ήταν στον πάγκο της Σάρτρ στη δεύτερη κατηγορία. Τον Νοέμβριο του 2022 επέστρεψε στη Μαρσέιγ ως σύμβουλος του Πάμπλο Λονγκόρια.

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ