ΜΑΡΣΕΙΓ

Μαρσέιγ: Συμφωνία με Σαμπαόλι μέχρι το 2023

Ο Χόρχε Σαμπαόλι στον πάγκο της Ατλέτικο Μινέιρο
Ο Χόρχε Σαμπαόλι στον πάγκο της Ατλέτικο Μινέιρο © 2021 NELSON ANTOINE/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με το "RMC Sport", η Μαρσέιγ ήρθε σε συμφωνία με τον Χόρχε Σαμπαόλι προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Προπονητής της Μαρσέιγ θα πρέπει να θεωρείται ο Χόρχε Σαμπαόλι. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "RMC Sport", η γαλλική ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τον Αργεντινό τεχνικό προκειμένου να διαδεχθεί τον Αντρέ Βίλας-Μπόας στον πάγκο.

Το ρεπορτάζ αναφέδρει πως ο 60χρονος προπονητής θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και αναμένεται άμεσα στη Μασσαλία για να πιάσει δουλειά. Αυτό σημαίνει πως η αναμέτρηση της Ατλέτικο Μινέιρο με την Σπορτ Ρεσίφε, στην οποία και αποβλήθηκε ο Σαμπαόλι για εισβολή στον αγωνιστικό χώρο και διαμαρτυρία στον διαιτητή, θα είναι κι η τελευταία του ως προπονητής της βραζιλιάνικης ομάδας.

Η Μαρσέιγ, ύστερα από 25 αγωνιστικές στη Ligue 1, βρίσκεται στην όγδοη θέση με 38 βαθμούς και πολύ δύσκολα θα προλάβει το... τρένο της Ευρώπης. Θυμίζουμε πως εκτός από τον Σαμπαόλι, οι Γάλλοι είχαν καταθέσει πρόταση και στους Ερνέστο Βαλβέρδε, Μαουρίτσιο Σάρι και Ράφα Μπενίτεθ, οι οποίοι απάντησαν αρνητικά.

Photo Credits: © 2021 Nelson Antoine/Associated Press

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ