ΜΑΡΣΕΙΓ

Μαρσέιγ: Προσέγγισε τον Γκαλτιέ για να αναλάβει το τιμόνι της

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ στον πάγκο της Παρί σε αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στην Λοριάν | 6 Νοεμβρίου 2022
Ο Κριστόφ Γκαλτιέ στον πάγκο της Παρί σε αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στην Λοριάν | 6 Νοεμβρίου 2022 @2022 JEREMIAS GONZALEZ/AP IMAGES

Η Μαρσέιγ αναζητεί τον διάδοχο του Μαρθελίνο για τον πάγκο της και σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ από την Γαλλία η διοίκηση της Ολιμπίκ ήρθε σε επαφή με τους εκπροσώπους του Κριστόφ Γκαλτιέ για να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του.

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ αναδείχτηκε πέρυσι πρωταθλητής Γαλλίας με την Παρί στην μία και μοναδική σεζόν που έμεινε στον πάγκο της, με την αποτυχία των Παριζιάνων στο Champions League να τον ωθεί ουσιαστικά στην πόρτα της εξόδου.

Το όνομά του επιστρέφει τώρα στη μεταγραφική επικαιρότητα και αυτό γίνεται χάρη στην... Μαρσέιγ, με τους ανθρώπους της Ολυμπίκ να ψάχνουν τον διάδοχο του Μαρθελίνο για τον πάγκο και να στρέφονται στην περίπτωση του 59χρονου προπονητή.

Τα ρεπορτάζ από την Equipe και το RMC αναφέρουν μάλιστα πως το όνομα του Γκαλτιέ έπαιζε έντονα για την Μαρσέιγ και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ως πιθανού αντικαταστάτη του Τούντορ, με τον Μαρθελίνο να προκρίνεται τότε και τον γεννημένο στη Μασσαλία προπονητή να επανέρχεται τώρα στο προσκήνιο.

Από την εκδήλωση ενδιαφέροντος μέχρι τις υπογραφές υπάρχει πάντως πολύς δρόμος για να διανυθεί, με τους ανθρώπους της Μαρσέιγ, αντιπάλου της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League, να επιθυμούν πρώτα να δουν τις διαθέσεις των οπαδών τους, με δεδομένο πως ο Γκαλτιέ δεν είναι και το πλέον αγαπητό πρόσωπο στο "Βελοντρόμ" μετά την παρουσία του στην "μισητή" Παρί.

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ