CONFERENCE LEAGUE

Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ: Στις 19/4 η απόφαση της UEFA για όσα έγιναν στο Βελοντρόμ

Εικόνες από τα επεισόδια στο Βελοντρόμ στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Μαρσέιγ με τον ΠΑΟΚ | 7 Απριλίου 2022
Εικόνες από τα επεισόδια στο Βελοντρόμ στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Μαρσέιγ με τον ΠΑΟΚ | 7 Απριλίου 2022 INTIME SPORTS

Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έκανε γνωστό πως θα εκδώσει στις 19 Απριλίου την απόφασή της για τα επεισόδια που στιγμάτισαν τον πρώτο προημιτελικό του Europa Conference League μεταξύ της Μαρσέιγ και του ΠΑΟΚ.

Η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ της Μαρσέιγ και του ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Conference League ήταν συναρπαστική στον αγωνιστικό χώρο, το άσχημο όμως ήταν πως εκτός από τους παίκτες που είναι οι φυσικοί πρωταγωνιστές στα γήπεδα, έκλεψαν την παράσταση και οι οπαδοί.

Και αυτό γιατί ο αγώνας αμαυρώθηκε από σοβαρά επεισόδια στις εξέδρες του Βελοντρόμ, με συγκρούσεις μεταξύ φανς των δύο ομάδων και ανταλλαγή φωτοβολίδων, με τον τελικό απολογισμό μάλιστα να είναι ο τραυματισμός 30 αστυνομικών και 12 συλλήψεις οπαδών.

Όλα αυτά φυσικά δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα από την UEFA που έχει αποδείξει πως δεν θέλει με τίποτα τέτοιες συμπεριφορές που δυσφημούν το ποδοσφαιρικό προϊόν της.

Έτσι, άνοιξε φάκελο για την υπόθεση των επεισοδίων και όπως έκανε γνωστό την Πέμπτη (14/4), στις 19 Απριλίου θα εκδώσει την απόφασή της σε σχετικά με τα επεισόδια που στιγμάτισαν τον πρώτο προημιτελικό μεταξύ της Μαρσέιγ και του ΠΑΟΚ.

"Μετά την έναρξη της πειθαρχικής διαδικασίας μετά τον πρώτο αγώνα του προημιτελικού μεταξύ της Ολιμπίκ Μαρσέιγ και του ΠΑΕ ΠΑΟΚ (2-1), που έλαβε χώρα στις 7 Απριλίου 2022 στη Γαλλία, ο πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής έχει διαβιβάσει τα στοιχεία που αφορούν τους δύο συλλόγους στο όργανο προσφυγών της UEFA, το οποίο θα λάβει επείγουσα απόφαση στις 19 Απριλίου 2022", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωσή του το διοικητικό όργανο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Η UEFA διευκρίνισε επίσης ότι "αυτή η απόφαση θα μπορούσε ενδεχομένως να έχει αντίκτυπο στις συνθήκες πρόσβασης στους αγώνες για τους οπαδούς".

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΜΑΡΣΕΙΓ UEFA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ