CONFERENCE LEAGUE

Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ: Επεισόδια έξω απ' το Βελοντρόμ όταν έφτασαν οι οπαδοί του Δικεφάλου

Επεισόδια έξω από το Βελοντρόμ πριν απ' το Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ
Επεισόδια έξω από το Βελοντρόμ πριν απ' το Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Επεισόδια ξέσπασαν στον περιβάλλοντα χώρο του Βελοντρόμ τη στιγμή που έφτασαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση απέναντι στη Μαρσέιγ (7/4, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD και LIVE από SPORT24).

Η ατμόσφαιρα στη Μασσαλία συνεχίζει να είναι τεταμένη πριν από την αναμέτρηση της Μαρσέιγ με τον ΠΑΟΚ (7/4, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD και LIVE από SPORT24) για την προημιτελική φάση του Conference League.

Όπως μετέδωσε το BFM Marseille Provence, όταν έφτασαν οι πρώτοι οπαδοί του Δικεφάλου έξω από το Βελοντρόμ ξέσπασαν επεισόδια. Τα video που κυκλοφορούν στα social media δείχνουν και οπαδούς της Μαρσέιγ να είναι παρόντες και να τρέχουν έξω από το γαλλικό γήπεδο.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι αστυνομικές δυνάμεις απώθησαν τους οπαδούς κάνοντας χρήση χημικών, τα οποία έκαναν ανυπόφορη την ατμόσφαιρα.

Λίγο αργότερα το BFM Marseille μετέδωσε πως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν την είσοδό τους μέσα στο γήπεδο και πήραν τις θέσεις τους στις εξέδρες.

Θυμίζουμε πως έπειτα από τις πιέσεις που άσκησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η Αστυνομία της Μασσαλίας διέθεσε 24 λεωφορεία για τις ανάγκες μετάβασης του κύριου όγκου των οπαδών του Δικεφάλου στο Βελοντρόμ.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ