ΜΑΡΣΕΙΓ

Μαρσέιγ: Πανζουρλισμός στην άφιξη του Σάντσες - παραλίγο να τραυματιστεί

Ο Αλέξις Σάντσες παραλίγο να πέσει στην άφιξή του στη Μασσαλία
Ο Αλέξις Σάντσες παραλίγο να πέσει στην άφιξή του στη Μασσαλία PRINTSCREEN/TWITTER

Η υποδοχή του Αλέξις Σάντσες στη Μασσαλία ήταν φαντασμαγορική, με τους Γάλλους να τον υποδέχονται με δεκάδες καπνογόνα στο αεροδρόμιο της πόλης. Ωστόσο στην προσπάθειά του να χαιρετήσει κάποιον φίλαθλο, παραλίγο να τραυματιστεί και να σωριαστεί στο έδαφος.

Ο Αλέξις Σάντσες βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης (9/8) στη Μασσαλία για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στη Μαρσέιγ και αρκετοί ήταν οι φίλοι της ομάδας που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της πόλης για να υποδεχτούν τον 33χρονο Χιλιανό, κρατώντας δεκάδες καπνογόνα, μετατρέποντας την νύχτα σε ημέρα.

Ωστόσο, λίγο αργότερα, ο Σάντσες περνώντας δίπλα στο πλήθος, θέλοντας να δώσει το χέρι του σε ένα φίλαθλο της ομάδας που περίμενε πίσω από τα κιγκλιδώματα, γλίστρησε και παραλίγο να πέσει στο έδαφος. Μάλιστα, ένας σεκιούριτι που ήταν δίπλα του, προσπάθησε να τον κρατήσει όρθιο, για να μην τραυματιστεί.

Δείτε το video:

Ο Σάντσες έλυσε τη συνεργασία του με τους "νερατζούρι" έναν χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του, αφού πρώτα ήρθε σε συμφωνία για τη λύση της συνεργασίας του με την Ίντερ (αντί 5.000.000 ευρώ).

Το συμβόλαιό του στη Μαρσέιγ αναμένεται να έχει διάρκεια δύο ετών, ενώ όπως αναφέρει η ανακοίνωση θα υπογράψει μέσα στις επόμενες ώρες, εφόσον περάσει τις ιατρικές εξετάσεις.

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ ΓΑΛΛΙΑ ΙΝΤΕΡ LIGUE 1 SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ