ΜΑΡΣΕΙΓ

Μαρσέιγ: Ο Αλέξις Σάντσες μπήκε στο στόχαστρο του Σαμπαόλι

Ο Αλέξις Σάντσες πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Ίντερ κόντρα στην Έμπολι | 6 Μαΐου 2022
Ο Αλέξις Σάντσες πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Ίντερ κόντρα στην Έμπολι | 6 Μαΐου 2022 2022 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Η Μαρσέιγ θέλει να εντάξει έναν έμπειρο φορ στο δυναμικό της ενόψει της επιστροφής της στο Champions League και σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Χόρχε Σαμπαόλι έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες από την Ίντερ.

Το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να είναι καυτό για την Ίντερ όσον αφορά στη γραμμή κρούσης της, με την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι να φλερτάρει τόσο με τον Πάουλο Ντιμπάλα, που έμεινε ελεύθερος από την Γιουβέντους, όσο και με τον Ρομέλου Λουκάκου που πιέζει για να φύγει από το Λονδίνο και την Τσέλσι και να επιστρέψει στο "Μεάτσα".

Σε περίπτωση πάντως που γίνει το "κόλπο γκρόσο" τόσο με τον Βέλγο όσο και με τον Αργεντινό φορ, θεωρείται δεδομένο πως η Κυπελλούχος Ιταλίας θα προσπαθήσει να ξεφορτωθεί κάποια από τα βαριά συμβόλαιά της, με τους Αρτούρο Βιδάλ και Αλέξις Σάντσες που βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις της λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες των νερατζούρι να μοιάζουν έτοιμοι για αποχώρηση.

Αμφότεροι δεν είναι στα βασικά πλάνα του Σιμόνε Ιντζάγκι και ψάχνουν ήδη για τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, με τα τελευταία ρεπορτάζ να αναφέρουν πως ο Αλέξις Σάντσες έχει μπει ήδη στο στόχαστρο τριών ευρωπαϊκών ομάδων.

Οι Σεβίλλη και Γαλατάσαραϊ ήταν οι πρώτες που έδειξαν το ενδιαφέρον τους ενώ η τελευταία που μπήκε στην... ουρά για τον Χιλιανό είναι η Μαρσέιγ, που σε σχέση με τους Ισπανούς και τους Τούρκους έχει ένα ισχυρό διαπραγματευτικό ατού.

Αυτό ακούει στο όνομα Χόρχε Σαμπαόλι, που γνωρίζει άριστα τον Σάντσες από την τριετή συνύπαρξή τους στην εθνική Χιλής (κατέκτησαν μαζί το Copa America το 2015), με το μεγάλο "αγκάθι" να ειναι πάντως το οικονομικό, από τη στιγμή που το συμβόλαιό του με την Ίντερ προβλέπει πως θα πάρει 6.500.000 ευρώ στην ερχόμενη και τελευταία του σεζόν με τους Μιλανέζους.

Από την πλευρά της η Γαλατάσαραϊ έχει προβάδισμα έναντι της Ολιμπίκ αφού προσφέρει περισσότερα χρήματα και τριετές συμβόλαιο, με τους Γάλλους ωστόσο να έχουν να αντιπαρατάξουν τη συμμετοχή τους στο Champions League σε αντίθεση με την "Τσιμ Μπομ" που έμεινε εκτός Ευρώπης.

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ