EUROPA LEAGUE

Μαρσέιγ - Γαλατάσαραϊ: Οι Τούρκοι άναψαν φωτοβολίδες και τις πέταξαν στους Γάλλους, προσωρινή διακοπή στον αγώνα

Φίλαθλοι της Γαλατάσαραϊ σε στιγμιότυπο του αγώνα με τη Μαρσέιγ για τη φάση των ομίλων του Europa League 2021-2022 στο "Βελοντρόμ", Μασσαλία | Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021
Φίλαθλοι της Γαλατάσαραϊ σε στιγμιότυπο του αγώνα με τη Μαρσέιγ για τη φάση των ομίλων του Europa League 2021-2022 στο "Βελοντρόμ", Μασσαλία | Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021 © 2021 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Οι φίλοι της Γαλατάσαραϊ άρχισαν να πετούν φωτοβολίδες και βεγγαλικά στην αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ στο "Βελοντρόμ" και ο διαιτητής διέκοψε προσωρινά το παιχνίδι του Europa League.

Επεισόδια σημειώθηκαν στη διάρκεια του αγώνα της Μαρσέιγ με τη Γαλατάσαραϊ στο "Βελοντρόμ" για τη 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Europa League.

Στο 40ό λεπτό, οι φίλοι των φιλοξενουμένων άναψαν φωτοβολίδες και πέταξαν βεγγαλικά στους φίλους των Γάλλων, οι οποίοι τα επέστρεφαν. Ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα και ο προπονητής των Τούρκων, Φατίχ Τερίμ, πήγε να ηρεμήσει τους συμπατριώτες του. Στη συνέχεια ακολούθησε και ο αρχηγός της Γαλατάσαραϊ, Φερνάντο Μουσλέρα.

Στον αντίποδα, ο αρχηγός των Μασσαλών, Ντμιτρί Παγέτ, έπραξε το ίδιο με τους φίλους της Μαρσέιγ, λίγες εβδομάδες αφότου είχε γίνει στόχος των φίλων της Νις σε αγώνα πρωταθλήματος.

Ο αγώνας άρχισε ξανά έπειτα από διακοπή 8 λεπτών.

Σημειώνεται ότι οι Τούρκοι είχαν ισχυρή παρουσία στη γαλλική πόλη από την Τετάρτη και έστησαν πάρτι στη Μασσαλία, αρκετές φορές μαζί με φίλους της Μαρσέιγ. Παρ' όλα αυτά, κατά την είσοδό τους στο γήπεδο, προκλήθηκαν προβλήματα με τη γαλλική αστυνομία.


TAGS EUROPA LEAGUE ΜΑΡΣΕΙΓ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ