ΜΑΡΣΕΙΓ

Μαρσέιγ: Εντυπωσιακή η νέα τρίτη εμφάνιση της Ολιμπίκ

Ο Βαλεντίν Ρονζιέ με τη φανέλα της Μαρσέιγ σε ματς κόντρα στην Φέγενορντ για τα ημιτελικά του Conference League | 5 Μαΐου 2022
Ο Βαλεντίν Ρονζιέ με τη φανέλα της Μαρσέιγ σε ματς κόντρα στην Φέγενορντ για τα ημιτελικά του Conference League | 5 Μαΐου 2022 @2022 /DANIEL COLE/AP IMAGES

Ο κόσμος της Μαρσέιγ έχει συνηθίσει να βλέπει την ομάδα του με το παραδοσιακό άσπρο και το γαλάζιο στη φανέλα της όμως η νέα σεζόν θα φέρει μία σημαντική αλλαγή λόγω της τρίτης ιδιαίτερης εμφάνισής της.

Η Μαρσέιγ τα πήγε άκρως ικανοποιητικά την περασμένη σεζόν αφού μπόρεσε να καταλάβει την 2η θέση στην Ligue 1 πίσω από την ασυναγώνιστη Παρί και να πάρει το εισιτήριο για το νέο Champions League, γεγονός που θα επιτρέψει στους πολυάριθμους και φανατικούς οπαδούς της να την απολαύσουν τη νέα σεζον στα μεγάλα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Δεν αποκλείεται πάντως σε κάποιο από αυτά τα ματς να δουν την Ολιμπίκ του Χόρχε Σαμπαόλι με μία εμφάνιση που δεν θα θυμίζει σε τίποτα... Μαρσέιγ. Αναφερόμαστε στην νέα τρίτη εμφάνιση των Μαρσεγέζων, για τη σεζόν 2022-23, η οποία διέρρευσε στα social media εδώ και λίγες ωρες, δίνοντας τροφή για ποδοσφαιροσυζήτηση στο φίλαθλο κοινό της Ολιμπίκ.

Το άσπρο και το γαλάζιο έχουν αντικατασταθεί από το μαύρο με ελάχιστες δόσεις γαλάζιου, ενώ μία ακόμα ιδιαιτερότητα είναι το χρυσό χρώμα, που υπάρχει τόσο στα μανίκια όσο και για να τονίσει τον χορηγό στο μπροστινό μέρος της φανέλας.

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ