PREMIER LEAGUE

Έξαλλος Μάρκο Σίλβα: "Ήθελα να αλλάξω περισσότερους από τρεις παίκτες στο ημίωρο του ματς με την Νότιγχαμ"

Fulham's head coach Marco Silva is seen before the English League Cup semi final second leg soccer match between Fulham and Liverpool, at Craven Cottage stadium in London, England, Wednesday, Jan. 24, 2024. (AP Photo/Kin Cheung)
Fulham's head coach Marco Silva is seen before the English League Cup semi final second leg soccer match between Fulham and Liverpool, at Craven Cottage stadium in London, England, Wednesday, Jan. 24, 2024. (AP Photo/Kin Cheung) @2024 KIN CHEUNG/AP IMAGES

Ο Μάρκο Σίλβα ήταν έξαλλος με την εμφάνιση της Φούλαμ στα πρώτα 30 λεπτά του εκτός έδρας αγώνα με την Νότιγχαμ όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ διαφορά, τονίζοντας πως θα μπορούσε να κάνει αλλαγή περισσότερους από τρεις παίκτες.

Η Φούλαμ παρουσιάστηκε σκιά του καλού εαυτού της το βράδυ της Τρίτης στο "Σίτι Γκράουντ" και το πλήρωσε με ήττα 3-1 από την Νότιγχαμ για την 31η αγωνιστική της Premier League, σε ένα ματς που το έχασε ουσιαστικά από το πρώτο μέρος όταν και δέχτηκε τρία γκολ από τους Χάντσον-Οντόι (9'), Γουντ (19') και Γκιμπς-Γουάιτ (45+3').

Το πόσο πολύ εκνευρίστηκε ο Μάρκο Σίλβα με αυτά που έβλεπε στον αγωνιστικό χώρο, φρόντισε να το δείξει πολύ πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα και συγκεκριμένα στο 33', με τους Λούκιτς, Ιγουόμπι και Γουίλσον να πληρώνουν το μάρμαρο παραχωρώντας τη θέση τους σε Κέρνι, Τραορέ και Ουίλιαν αντίστοιχα.

Φυσικά, η τριπλή αλλαγή στην οποία προχώρησε στο 33' αποτέλεσε θέμα έντονης συζήτησης, με τον Πορτογάλο προπονητή να καλείται να σχολιάσει την -ασυνήθιστη- απόφαση που πήρε και να την στηρίζει 100%, τονίζοντας πως αν μπορούσε θα είχε κάνει αλλαγή περισσότερους ποδοσφαιριστές.

"Δεν ήταν μόνο ένα πράγμα λανθασμένο με την εμφάνισή μας. Δυστυχώς ήταν πολλά πράγματα. Και δεν έφταιγαν μόνο οι τρεις παίκτες που έγιναν αλλαγή μετά από 30 λεπτά.

Εκείνη τη στιγμή θα μπορούσα να είχα αλλάξει περισσότερους από τρεις παίκτες", τόνισε ο προπονητής των Λονδρέζων, για να προσθέσει με νόημα:

"Ήμασταν πολύ αργοί, καθόλου δυναμικοί και πολύ κακοί χωρίς τη μπάλα. Ούτε επιθετικοί, ούτε συμπαγείς, ούτε στέρεοι και σε αυτό το πρωτάθλημα εάν παρουσιαστείς έτσι, οποιαδήποτε ομάδα θα σε τιμωρήσει.

Υπήρχε αντίδραση στο δεύτερο μέρος αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. Η συζήτηση που έγινε στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα ήταν ξεκάθαρη αλλά η ζημιά που είχε γίνει, ήταν πάρα πολύ μεγάλη.

Τις προσεχείς ημέρες θα έχουμε περισσότερες σοβαρές συζητήσεις για αυτό επειδή είναι η πρώτη φορά που είχαμε ένα τέτοιο πρώτο μέρος. Δεν μπορεί να επαναληφθεί κάτι τέτοιο".

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ