ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON

Μαρινάκης: "Υπήρξε επιμονή της ΕΠΟ για Πανθεσσαλικό, στο μπάσκετ πώς έγινε τελικός με κόσμο χωρίς να συμβεί το παραμικρό;"

,  13  2024. 
( /EUROKINISSI)
Ο Παύλος Μαρινάκης EUROKINISSI

Ο Παύλος Μαρινάκης σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Κανάλι Ένα 90,4" ανέφερε ότι η ΕΠΟ επέμεινε για την επιλογή του Πανθεσσαλικού.

Ο Παύλος Μαρινάκης απάντησε στην ανακοίνωση της ΕΠΟ με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Κανάλι Ένα 90.4", με αφορμή τη δήλωσή του για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε μεταξύ άλλων ότι η ποδοσφαιρική ομοσπονδία είχε επιμονή για το Πανθεσσαλικό, παρότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις με βάση το νέο νόμο, ενώ αναρωτήθηκε πώς έγινε ο τελικός με κόσμο μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο μπάσκετ χωρίς να γίνει το παραμικρό.

Ο Παύλος Μαρινάκης ανέφερε μεταξύ άλλων στο Κανάλι ΕΝΑ: "Η απάντηση της ΕΠΟ δεν μας έκανε σοφότερους. Έγινε επιλογή μίας έδρας και να δεχτώ πως όταν έγινε αυτή η επιλογή δεν ήταν γνωστοί οι νέοι κανόνες, που ισχύουν πλέον, με τις κάμερες και τα εισιτήρια.

Υπήρξε όμως μία επιμονή σ’ αυτή την επιλογή. Είναι μία αντίφαση. Ρωτήθηκα με την ιδιότητα του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, αλλά δεν παύω να είμαι ένας άνθρωπος που αγαπώ τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ.

Τι θα απαντήσουμε στους ανθρώπους, που αγαπούν την ομάδα τους και βλέπουν πως στην ίδια χώρα που μπορεί να διοργανώσει έναν ευρωπαϊκό Τελικό με τη συμμετοχή ελληνικής ομάδας και με κόσμο, να μην μπορεί να γίνει ένας χειρισμός από την Ε.Π.Ο. ώστε να διοργανωθεί ο ελληνικός Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας με συμμετοχή φιλάθλων και των δύο ομάδων;

Δηλαδή πως έγινε στο μπάσκετ Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό με κόσμο χωρίς να συμβεί το παραμικρό;".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ