ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: “Καλύτερα από πέρυσι”

INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παρουσία του Ολυμπιακού στους ομίλους, ενώ τόνισε πως η ομάδα του έχει συνηθίσει στα δύσκολα και μπορεί να πάει καλύτερα από πέρυσι.

Ο πρόεδρος των “ερυθρολεύκων” δήλωσε αισιόδοξος και μίλησε για την αξία των Πειραιωτών, αλλά και για τη δυναμική που έχει το “Καραϊσκάκης”.

Αναλυτικά όσα είπε:

Είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε εδώ για μια ακόμα φορά. Η αγγλική, η γαλλική και η γερμανική είναι πολύ καλές σχολές. Εμείς όμως έχουμε συνηθίσει στα δύσκολα παιχνίδια.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πάμε καλά, καλύτερα από πέρυσι. Ο προπονητής και οι παίκτες έχουν δείξει την αξία τους. Πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλές πιθανότητες με τους οπαδούς μας στο “Καραϊσκάκης”.

Είναι σημαντικό να φτιάξουμε μία νέα ομάδα, να αποδείξουμε στο γήπεδο ότι αξίζει να βρισκόμαστε εδώ“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ