ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: "Η 25η Μαρτίου και ο αγώνας των ηρώων θα είναι πάντα για όλους πηγή δύναμης"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο INTIME

Το δικό του ξεχωριστό μήνυμα για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου έστειλε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Facebook ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να τονίζει ότι η ελευθερία κατακτάται μέσα από αγώνες.

Η 25η Μαρτίου είναι μία από τις σημαντικότερες ημερομηνίες στην ιστορία του ελληνικού έθνους καθώς σηματοδοτεί την έναρξη της επανάστασης του 1821 που έφερε την απελευθέρωση της χώρας μας από τους Τούρκους και την αποτίναξη του τουρκικού ζυγού μετά από σχεδόν 400 χρόνια σκλαβιάς, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να στέλνει το δικό του ιδιαίτερο μήνυμα μέσω Facebook.

Ο πρόεδρος και διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού τόνισε πως ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας των Ελλήνων συνιστά πηγή δύναμης για όλους μας και μας θυμίζει πως η κατάκτηση της ελευθερίας έρχεται μέσα από αγώνες.

"Η 25η Μαρτίου και ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας των ηρώων, των Ελλήνων, θα είναι πάντα για όλους πηγή δύναμης και θα υπενθυμίζει ότι αιώνια δίπλα μας θα στέκουν οι άγιοι του Ελληνισμού. Ο Καραϊσκάκης, ο Κολοκοτρώνης, ο Νικηταράς, ο Παπαφλέσσας, ο Κανάρης.

Παντοτινοί συμπολεμιστές μας και φωνή της συνείδησης μας, δίπλα μας για να μας εμπνέουν να κάνουμε το κάτι παραπάνω, δίπλα μας για να μας θυμίζουν ότι τη λευτεριά την κατακτάς με αγώνες και δεν στη χαρίζει κανείς!

Ζήτω η Ελλάδα!", ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη για την εθνική επέτειο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ