ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης για Μαρτίνς: "Μπορείς να τον εμπιστεύεσαι και να βασιστείς πάνω του"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Πέδρο Μαρτίνς δίνουν τα χέρια
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Πέδρο Μαρτίνς δίνουν τα χέρια EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Μαρινάκη μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του Πέδρο Μαρτίνς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πορτογάλο προπονητή, τονίζοντας τη χαρά του για τις εξελίξεις.

Ο Πέδρο Μαρτίνς υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το 2024 στα γραφεία των ερυθρόλευκων. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στις δηλώσεις του στο MEGA μετά τις υπογραφές μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πορτογάλο τεχνικό.

"Είμαστε χαρούμενοι γιατί δεν είναι μόνο ο προπονητής του Ολυμπιακού, είναι καλός φίλος μέλος της οικογένειας, γιατί πάνω από όλα είναι καλός άνθρωπος. Μπορείς να τον εμπιστεύεσαι να συζητάς και να βασιστείς πάνω του για τη μεγαλύτερη ομάδας της χώρας. Γι' αυτό δεν είχαμε να συζητούμε πολλά για να ανανεώσουμε για τα δύο χρόνια.

Δεδομένη η αγάπη του για τον Ολυμπιακό. Είμαστε χαρούμενοι και τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι κοντά μας, να συνεχίσουμε να είμαστε πρωταθλητές και να έχουμε καλές πορείες στην Ευρώπη. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο γήπεδο, μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια, όρεξη να έχουμε για επιτυχίες" ανέφερε συγκεκριμένα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ