ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Marca: "Ο Ποτσετίνο ένας απ' τους στόχους της Ρεάλ"

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο σε προπόνηση της Παρί για το Champions League
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο σε προπόνηση της Παρί για το Champions League © 2021 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο εμφανίζεται ως ένας από τους στόχους της Ρεάλ Μαδρίτης για την τεχνική ηγεσία των μερένγκες, έπειτα απ' το τέλος της συνεργασίας της με τον Ζιντάν.

Η προπονητολογία στη Ρεάλ Μαδρίτης καλά κρατεί. Η συνάντηση ανάμεσα στον Φλορεντίνο Πέρεθ και τον Ζινεντίν Ζιντάν το πρωί της Πέμπτης (27/05) επισφράγισε το διαζύγιο μεταξύ στις δύο πλευρές και έτσι πλέον οι μερένγκες έχουν βγει στην αγορά αναζητώντας τον νέο τους τεχνικό.

Η λίστα των ονομάτων για την επόμενη μέρα των μερένγκες αυξάνεται ολοένα και περισσότερο. Το πρωί της Πέμπτης (27/5) προστέθηκαν αυτά των Λεβ και Κόντε, ενώ Αλέγκρι και Ραούλ είναι οι επικρατέστεροι. Ωστόσο, σύμφωνα με την Marca και άλλα αγγλικά ΜΜΕ ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είναι επίσης υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της "βασίλισσας".

Διαφορές με τον Λεονάρντο

Είναι αρκετά πιθανό ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να μην συνεχίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν και εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν τις επόμενες εβδομάδες. Ο Ποτσετίνο φέρεται να έχει αρκετές διαφορές με τον τεχνικό διευθυντή των Παριζιάνων, Λεονάρντο, καθώς ο Αργεντίνος δεν ήταν η πρώτη του επιλογή.

Από την άλλη, το δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Ποτσετίνο διαθέτει πολύ καλές σχέσεις με τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ένας ενδεχόμενος "γάμος", εάν ο Αργεντίνος τεχνικός αποχωρήσει τελικά απ' την Παρί Σεν Ζερμέν.

Photo credits: © 2021 Matthias Schrader/Associated Press

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ