ΙΣΠΑΝΙΑ

Μαραντόνα:”Επενδύστε ή αφήστε τον Αγκουέρο να φύγει”

Αγκουέρο - Μαραντόνα

Να επενδύσουν πάνω στον Αγκουέρο ή να τον αφήσουν να φύγει ζήτησε από την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Μαραντόνα

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έχει ένα λόγο παραπάνω για να ανησυχεί για το μέλλον του Σέρχιο Αγκουέρο. Βλέπετε ο 21χρονος επιθετικός τυχαίνει να είναι γαμπρός του προπονητή της Αργεντινής, καθώς έχει παντρευτεί την κόρη του.

Με δηλώσεις του στην ισπανική Marca, ο Μαραντόνα τα “βάζει” με την Ατλέτικο Μαδρίτης στην οποία παίζει ο Κουν, καθώς όπως ισχυρίζεται θα πρέπει να επενδύσουν περισσότερα χρήματα για να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες του νεαρού άσου.




Για να πάρουν το καλύτερο δυνατό από τον Αγκουέρο θα πρέπει να δημιουργήσουν μια ομάδα ισάξια του ταλέντου του“, είπε αρχικά ο Μαραντόνα και συνέχισε.




Εάν δεν έχουν σκοπό να το κάνουν, τότε η καλύτερη λύση είναι να τον αφήσουν να φύγει και να πάει σε μια ομάδα που θα μπορέσει να αναπτύξει το ταλέντο του“.



Το συμβόλαιο του Αγκουέρο τελειώνει το 2012, και η Ατλέτικο να έχει αρνηθεί ήδη αρκετές προσφορές για να τον πουλήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ