ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Μαραντόνα: Το trailer της σειράς "Blessed Dream" για τη ζωή του Ντιέγκο

Μαραντόνα: Το trailer της σειράς "Blessed Dream" για τη ζωή του Ντιέγκο
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ AMAZON PRIME VIDEO UK ΣΤΟ YOUTUBE

Η Amazon Prime Video έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο υλικό για τη νέα εντυπωσιακή σειρά που θα περιγράφει τη ζωή του θρυλικού Ντιέγκο Μαραντονα. Στις 29 Οκτωβρίου η πρεμιέρα των συνολικά 10 επεισοδίων.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας, καθώς έφυγε από τη ζωή στις 25 Νοεμβρίου προδομένος από την καρδιά του, ωστόσο η αθλητική κληρονομιά που αφήσε πίσω του ο κατά πολλούς κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών ήταν τεράστια και ουδείς θα τον ξεχάσει.

Είναι μάλιστα τόσα πολλά τα πράγματα που πρόλαβε να βιώσει εντός και εκτός γηπέδων κατά τη διάρκεια της τεράστιας καριέρας του ώστε να αυξάνονται και να πληθαίνουν οι άνθρωποι που θέλουν να μιλήσουν για αυτόν μέσω της τέχνης, με πιο πρόσφατο παράδειγμα το νέο ντοκιμαντέρ που φτιάχτηκε για αυτόν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Υπεύθυνη" η Amazon Prime Video, η οποία ανακοίνωσε πως θα είναι διαθέσιμο στην Ινδία από τις 29 Οκτωβρίου το "Maradona, Blessed Dream", μία βιογραφική σειρά 10 επεισοδίων που θα αφορά τη ζωή του θρυλικού "Πίμπε Ντ'Όρο".

Στο ντοκιμαντέρ αυτό θα υπάρχουν αγγλικοί υπότιτλοι αλλά και υπότιτλοι πέντε διαφορετικών διαλέκτων στην Ινδία, με την Amazon Prime Video να δίνει μάλιστα στη δημοσιότητα την Δευτέρα (11/10) το trailer του νέου ντοκιμαντέρ, το οποίο κέρδισε μέσα σε λίγες ώρες πολύ θετικές κριτικές.

Η μίνι σειρά 10 επεισοδίων θα καλύψει ένα μεγάλο εύρος της ζωής του Ντιέγκο Μαραντόνα από τα παιδικά του χρόνια μέχρι τη δύση της ποδοσφαιρικής καριέρας του και θα επικεντρωθεί φυσικά σε σημαντικά κεφάλαια της ζωής του όπως η Μπαρτσελόνα, η Νάπολι, η Μπόκα και η εθνική Αργεντινής.

Όπως έγινε γνωστό, γυρίσματα της σειράς έχουν γίνει σε Αργεντινή, Βαρκελώνη, Σεβίλλη, Ιταλία και Μεξικό, με τον ρόλο του Ντιέγκο Μαραντόνα να τον έχουν επωμιστεί οι Αργεντινοί ηθοποιοί Νασαρένο Κασέρο, Χουάν Παλομίνο και Νικόλα Γκόλντσμιντ, καλύπτοντας διαφορετικές φάσεις της ζωής του.

TAGS ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ