ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Μαραντόνα: Ο Πάπας Φραγκίσκος χάρισε έναν σταυρό στην πρώην σύζυγό του

Συνάντηση του Πάπα Φραγκίσκου με τον Μαραντόνα στο Βατικανό την 1η Σεπτεμβρίου του 2014.
Συνάντηση του Πάπα Φραγκίσκου με τον Μαραντόνα AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Ο Πάπας Φραγκίσκος έκανε δώρο έναν σταυρό στην Κλαούντια Βιγιαφάνιε, την πρώην σύζυγό του Μαραντόνα και μητέρα δύο παιδιών του, μέσω του Αργεντίνου πρέσβη στην Ιταλία.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από την ζωή την Τετάρτη (25/11) βυθίζοντας σε θλίψη ολόκληρο τον πλανήτη στην θλίψη. Το κύμα συμπαράστασης προς την οικογένεια του Αργεντίνου θρύλου είναι τεράστια, κάτι που φάνηκε και από μία συγκινητική κίνηση του Πάπα Φραγκίσκου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Clarin, ο Ποντίφικας ζήτησε από τον Αργεντίνο πρέσβη στην Ιταλία, Ρομπέρτο Καρλές, να μεταφέρει έναν σταυρό στην οικογένεια του Ντιέγκο και συγκεκριμένα στην Κλαούντια Βιγιαφάνιε, την πρώην σύζυγο του Μαραντόνα και μητέρα των δύο πρώτων κορών του.

Ο Ρομπέρτο Καρλές μετέφερε αυτό το δώρο στην Κλαούντια κατά την επίσκεψή του στην Κάζα Ροζάδα, όπου τίθεται σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μαραντόνα.

Μάλιστα, ο Πάπας Φραγκίσκος μετέφερε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Ντιεγκίτο δηλώνοντας ότι προσεύχεται για τον Μαραντόνα, αλλά και τους αγαπημένους του. Ο Μαραντόνα είχε συναντηθεί με τον Ποντίφικα τρεις φορές, το 2014, το 2015 και το 2016.

TAGS ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ