ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Πήρε εξιτήριο ο Μαραντόνα

Ο Μαραντόνα αποχωρεί με ασθενοφόρο από το νοσοκομείο οκτώ μέρες μετά την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη.
Ο Μαραντόνα αποχωρεί με ασθενοφόρο από το νοσοκομείο AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Ο Μαραντόνα οκτώ μέρες μετά την επέμβασή του στο κεφάλι πήρε εξιτήριο από την κλινική στην οποία νοσηλευόταν και θα συνεχίσει σπίτι την ανάρρωσή του.

Περίπου μία εβδομάδα μετά την επέμβαση στο κεφάλι, δόθηκε εξιτήριο στον Ντιέγκο Μαραντόνα και θα συνεχίσει την ανάρρωσή του στο σπίτι του, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ.

Μάλιστα, υπάρχουν στιγμιότυπα από τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς που δείχνουν ένα ασθενοφόρο να αποχωρεί από το νοσοκομείο, στο οποίο φέρεται να βρίσκεται ο Αργεντίνος θρύλος.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Λεοπόλοντο Λούκε ήταν εκείνος που έδωσε την άδεια για να εγκριθεί το εξιτήριο. Ο γιατρός του Ντιεγκίτο είχε δημοσιοποιήσει και φωτογραφία των δύο τους μετά την επέμβαση γράφοντας: "Σου έδωσα τον λόγο μου και με εμπιστεύθηκες. Συνέχισε έτσι, σήμερα μαζί γιορτάζουμε αυτό το μεγάλο βήμα".

Ο δικηγόρος του Μαραντόνα, Ματίας Μόρλα, ανέφερε ότι θα συνεχίσει να λαμβάνει θεραπεία για την εξάρτηση από το αλκοόλ, ενώ αναμένεται να μείνει σε σπίτι κοντά στην μεγαλύτερη του κόρη. Ο Λούκε την Τρίτη τόνισε ότι ακόμη και μικρή ποσότητα αλκοόλ μπορεί να έχει αρνητική επίδραση στην ανάρρωσή του.

Αυτό που πέρασε ο Ντιέγκο δεν ήταν μία επέμβαση ρουτίνας, είναι θαύμα που είναι ζωντανός. Πέρασε την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του" υποστήριξε ο Ματίας Μόρλα για την περιπέτεια του Αργεντινού θρύλου.

TAGS ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ