ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Μαραντόνα: Έκλεψαν διάσημο πίνακα που ήταν αφιερωμένος στον "Πίμπε Ντ'Όρο"

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα πανηγυρίζει με τη φανέλα της Νάπολι
Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα πανηγυρίζει με τη φανέλα της Νάπολι AP PHOTO/MASSIMO SAMBUCETTI, FILE

Ένας από τους διασημότερους πίνακες που έχουν φτιαχτεί προς τιμήν του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έκανε φτερά, με κλέφτες να τον αφαιρούν από το μνημείο του Αργεντινού θρύλου που έχει στηθεί στην γειτονιά Quartieri Spagnoli της Νάπολης.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα πέρασε επτά χρόνια της καριέρας του στην Ιταλία με τη φανέλα της Νάπολι (1984-1991) και ήταν αρκετά για να λατρεύεται αιώνια από τους φίλους των παρτενοπέι, με τους φίλους της ομάδας του ιταλικού Νότου να έχουν φτιάξει μάλιστα και μνημείο προς τιμήν του στη γειτονιά Quartieri Spagnoli.

Σε αυτό το μέρος υπάρχει μία εντυπωσιακή γιγάντια τοιχογραφία για τον "Πίμπε Ντ'Όρο", ωστόσο ο συγκεκριμένος "ιερός" χώρος βεβηλώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν πως έγινε μία κλοπή σε αυτόν.

Συγκεκριμένα, κλέφτες πήραν ένα από τα διασημότερα έργα ζωγραφικής που έχουν γίνει προς τιμήν του Μαραντόνα, αυτό με το χρυσό αριστερό πόδι του σε τρισδιάστατη διάσταση, με τον πίνακα να εκτίθεται στον ιστορικό αυτό χώρο αλλά κάποιοι να το εκμεταλλεύονται και να τον "εξαφανίζουν".

TAGS ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ