ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Μαραντόνα: Χάος στην κηδεία, έκλεισαν οι πύλες και μεταφέρθηκε αλλού η σορός

Επεισόδια στο λαϊκό προσκύνημα για τον Μαραντόνα
Επεισόδια στο λαϊκό προσκύνημα για τον Μαραντόνα YOUTUBE

Εκτός ελέγχου έχει βγει η κατάσταση στην κηδεία του Ντιέγκο Μαραντόνα. Επεισόδια ανάμεσα στο πλήθος και την αστυνομία. Έκλεισαν οι πόρτες. Μεταφέρθηκε αλλού η σορός.

Χάος στην κηδεία του Ντιέγκο Μαραντόνα. Τα επεισόδια ανάμεσα στο πλήθος που συγκεντρώθηκε για να απευθύνει στον Αργεντινό το ύστατο χαίρε και τις αστυνομικές δυνάμεις συνεχίστηκαν.

Η τελετή σταμάτησε, καθώς οι πόρτες έκλεισαν. Η σορός του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα μεταφέρθηκε από τις αρχές στο Salón de Pueblos Originarios (άλλο κτίριο της Casa Rosada).

Σύμφωνα με τα αργεντίνικα media υπάρχουν τραυματίες, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν προχωρήσει και σε συλλήψεις. Κάπιοι οπαδοί του Μαραντόνα σύμφωνα με την Clarin πέταξαν πέτρες, με την αστυνομία να απαντά με δακρυγόνα, πλαστικές σφαίρες και νερό.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα η σορός θα παραμείνει έως και τα μεσάνυχτα (00:00) ώρα Ελλάδας και ύστερα θα οδηγηθεί ο Μαραντόνα στην τελευταία του κατοικία. Ο κόσμος, ωστόσο, αρνείται να αποχωρήσει.

Χάος αυτή είναι η μόνη λέξη που έχει περίοπτη θέση στην Ole και την Tyc Sports. Δείτε ζωντανά τι συμβαίνει στην Αργεντινή:

TAGS ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ