Μαντζουράκης:”Φεύγει ο Εντόι”

Παρελθόν θα αποτελέσει για τον ΟΦΗ, ο Νταμέν Εντόι όπως αποκάλυψε ο προπονητής της ομάδας,Γιάννης Μαντζουράκης
Στο δείπνο που παρέθεσε στους δημοσιογράφους με αφορμή την ονομαστική του γιορτή, ο τεχνικός των Κρητικών επιβεβαίωσε την παραχώρηση του Σενεγαλέζου επιθετικού στην Κοπεγχάγη που φέρεται να έχει υποβάλει πρόταση ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του.
”
Ο Εντόι έχει κάνει γνωστές τις προθέσεις του και εμείς δεν μπορούμε παρά να τις σεβαστούμε. Πρέπει να συνεχίσουμε στην ζωή και να μάθουμε να ζούμε ακόμα και με απώλειες. Μέσα από την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας θα αναπληρώσουμε το κένο του.
Πάντως να σας πω πως όταν ενημερώθηκα για την πρόταση της Κοπεγχάγης μου φάνηκε πολύ παράξενο να κάνει τέτοια πρόταση μια ομάδα από την Δανία. Η ζωή όμως συνεχίζεται και δεν μπορεί ο ΟΦΗ να μην πετύχει τον στόχο του”, είπε πιο χαρακτηριστικά.
Όσο για τις μεταγραφές, ανέφερε:”Θα
κινήθουμε για την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών. Θέλουμε να πάρουμε έναν τερματοφύλακα και δύο επιθετικούς. Πλέον τα λάθη στοιχίζουν και εμείς δεν επιτρέπουμε λάθη“.
Ανακοίνωσε τέσσερις
Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση των Μάριους Σουλεάπ, Χουάν Χοσέ Μπεθάρες, Άντερσον και Μπερτίν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ ανακοινώνει την απόκτηση των παρακάτω παικτών:
MARIUS SULEAP (γεννήθηκε στις 11-9-1979) , JUAN JOSE BEZARES ALARCON (γεννήθηκε στις 17-5-1981) ANDERSON LUIZ PINHEIRO (γεννήθηκε στις 13-12-1981), FRANTZ BERTIN (γεννήθηκε στις 30-5-1983).
Ο MARIUS SULEAP (θα έχει στην φανέλά του τον αριθμό 25) υπέγραψε συμβόλαιο που έχει διάρκεια 30 μήνες. Προέρχεται από την ομάδα F. C. Snagov της Ρουμανίας. Είναι υπήκοος Ρουμανίας.
Ο JUAN JOSE BEZARES ALARCON (θα έχει στη φανέλά του τον αριθμό 24) υπέγραψε συμβόλαιο που έχει διάρκεια 6 μήνες. Προηγούμενη ομάδα του είναι η F. C. Candiz . Είναι υπήκοος Ισπανίας.
ΟΙ ANDERSON LUIZ PINHEIRO (θα έχει στη φανέλά του τον αριθμό 20), FRANTZ BERTIN (θα έχη στη φανέλά του τον αριθμό 15) υπέγραψαν συμβόλαιο για 6 μήνες συν 2 χρόνια.
Και οι δύο προέρχονται από την ομάδα F. C. Luzern . Ο πρώτος είναι υπήκοος Ιταλίας και ο δεύτερος υπήκοος Γαλλίας.