ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

Μάντζιος: "Ότι μπορούμε καλύτερο"

Μάντζιος: "Ότι μπορούμε καλύτερο"
INTIME SPORTS

Ο Θρασύβουλος θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί στα τελευταία παιχνίδια για να παραμείνει στην κατηγορία παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σύμφωνα με τον Άκη Μάντζιο

Ο Θρασύβουλος έχει δύσκολο έργο την προσεχή Κυριακή με αντίπαλο την Βέροια, ωστόσο θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και να παραμείνει στην κατηγορία.

Αυτό τόνισε με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο τεχνικός της ομάδας της Φυλής, Άκης Μάντζιος ο οποίος επεσήμανε πως είναι ευχαριστημένος από τους παίκτες του στα τελευταία παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: " Το ματς στην Βέροια είναι πολύ δύσκολο γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει επιπλέον κίνητρο για τη νίκη καθώς ενδέχεται να συμμετάσχει στα πλεϊ οφ.

Αυτό το γεγονός κάνει ακόμα πιο δύσκολη την προσπάθειά μας για θετικό αποτέλεσμα. Όσον αφορά εμάς είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου καθώς ανταποκρίνονται πολύ καλά και επαγγελματικά στην σκληρή προσπάθεια που κάνει το τεχνικό επιτελείο για να αντιστραφεί η εικόνα μας.

Το τελευταίο δίμηνο η ομάδα αν εξαιρέσει κανείς το ματς με τον Πιερικό έχουμε δείξει καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Παρά τα πολλά προβλήματα που έχει ο σύλλογος όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα θα κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο για να μείνει ο Θρασύβουλος στην κατηγορία".

TAGS ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ