ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

Μάντζιος: "Ομάδα με υγεία"

Μάντζιος: "Ομάδα με υγεία"
INTIME SPORTS

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν πρόεδρος του Θρασύβουλου Σωτήρης Μασούρης και ο τεχνικός της ομάδας, Άκης Μάντζιος και αναφέρθηκαν στην πορεία και το μέλλον του συλλόγου

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Θρασύβουλο μίλησαν ο πρόεδρος της ομάδας, Σωτήρης Μασούρης και ο τεχνικός Άκης Μάντζιος στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν την Πέμπτη.

Αρχικά ο "ισχυρός" 'ανδρας των "πρασίνων" της Φυλής αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος με την προσθηκη νεαρών παικτών, ενώ ο Άκης Μάντζιος από την πλευρά του επεσήμανε πως ο Θρασύβουλος είναι μια ομάδα με υγεία με άριστες συνθήκες εργασίας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μασούρης είπε: " Ο Θρασύβουλος συμπορεύεται με την κοινωνία. Αποτελεί πρόκληση να παραμείνει συμπρωταγωνιστής με τον νέο ενιαίο δήμο. Το πολυμετοχικό μας σχήμα είναι ενδεικτικό. Στο πλαίσιο αυτό ο Θρασύβουλος επέλεξε να συνεργαστεί με έναν άνθρωπο μαχητή, τον Ακη Μάντζιο σε μια δύσκολη συγκυρία και σε ένα προιόν κακοποιημένο.

Το δικό μας στίγμα είναι ξεκάθαρο. Αθλητικός πολιτισμός και φιλοξενία. Είναι μια κατάκτηση χρόνων. Φιλοξενούμε τους πάντες υποδειγματικά και μπορούν να το βεβαιώσουν όλοι όσοι έχουν έρθει στην Φυλή.

Στόχος μας είναι η επένδυση στους νέους. Προς αυτή την κατεύθυνση διαθέτουμε στο ρόστερ τρεις παίκτες από τον Ολυμπιακό, έναν από τον Αστέρα Τρίπολης και έναν από τον Πανιώνιο ενώ στο πλαίσιο της σύσφιγξης των σχέσεων με τα τοπικά σωματεία αποκτήσαμε και τον Νομικό από τον ιστορικό Ακράτητο. Θέλουμε να μας αγκαλιάσει η τοπική κοινωνία και να την πείσουμε για τις προθέσεις μας. Στο ποδοσφαιρικό τμήμα κάναμε αλλαγές στο επιτελείο.

Ο Αντώνης Μανίκας είναι ο πρώτος προπονητής που συνεργάστηκα. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό άνθρωπο και φίλο. Διαπιστώθηκε διαφορετική προσέγγιση στην φιλοσοφία και στο διεκδικείν. Παραιτήθηκε. Εμείς τον ευχαριστούμε θερμά. Θα είναι πάντα μέλος της οικογένειας του Θρασύβουλου και προσωπικός μου φίλος.

Όσον αφορά τον κ. Τσεβά τον γενικό αρχηγό είναι συνεργάτης μου χρόνια και διευκόλυνε την ομάδας με το μεγαλείο της ψυχής του στην αλλαγή εποχής. Παραμένει σύμβουλός μου. Αναφορικά με το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε περιορίσαμε πολύ το μπάτζετ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και από τον επόμενο μήνα θα έχουμε την δυνατότητα να αποπληρώσουμε κάθε οφειλέτη".

Μάντζιος: "Ομάδα με υγεία"

Από την πλευρά του ο τεχνικός της ομάδας, Άκης Μάντζιος τόνισε: " Συμπλήρωσα ένα μήνα παρουσίας στην ομάδα και μπορώ να πω ότι ο Θρασύβουλος είναι μια ομάδα με υγεία. Παρέχονται σε έναν προπονητή οι συνθήκες για εργασία. Γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι.

Έχουμε πολλά προβλήματα τα οποία όμως λύνουμε σε συνεργασία με τον πρόεδρο. Δώσαμε μια σειρά από παιχνίδια με τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες. Με τον Παναιτωλικό και την Δόξα Δράμας δεν αξίζαμε τίποτα αλλά με τον Λεβαδειακό έπρεπε να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία.

Με τον Εθνικό Αστέρα δίκαια νικήσαμε καθώς είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έπαιζε μαζική άμυνα. Έχει αλλάξει ο τρόπος δουλειάς μας και περνάμε και κάποια τακτικά στοιχεία".

TAGS ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ