ΑΡΗΣ

Μάντζιος: "Ο Άρης βρίσκεται δίκαια στη δεύτερη θέση"

Ο Μάντζιος στην αναμέτρηση του Άρη με τον ΟΦΗ για την Super League Interwetten.
Ο Μάντζιος στην αναμέτρηση του Άρη με τον ΟΦΗ EUROKINISSI SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος μετά από την επικράτηση του Άρη επί του ΟΦΗ (1-0) υποστήριξε ότι η ομάδα του βρίσκεται δίκαια στη δεύτερη θέση και είναι μία επιβράβευση για το καλό ποδόσφαιρο που παίζει.

Ο Άρης επικράτησε 1-0 του ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης και έμεινε μόνος δεύτερος στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου της Super League Interwetten, έχοντας 51 βαθμούς.

Μετά από το τέλος της αναμέτρησης, ο Άκης Μάντζιος με δηλώσεις του στη Nova υποστήριξε ότι η ομάδα του είναι δίκαια σε αυτή τη θέση, ενώ πλέον στόχος είναι να παρουσιάσει παρόμοια εικόνα στα playoffs.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάντζιου:

Για το ματς: "Είμαστε με όλα ικανοποιημένοι, κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, με ένταση και ρυθμό. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς. Ο τραυματισμός του Μήτρογλου μας επισκιάζει λίγο τη χαρά αλλά είναι ένα τρίποντο που το θέλαμε πολύ. Η ομάδα είναι δεύτερη στην κανονική διάρκεια μετά από σαράντα χρόνια και είναι μια επιβράβευση για την ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και τον σεβασμό όλων".

Για τη δεύτερη θέση: "Κρατάμε το ότι η ομάδα εξελίσσεται χρόνο με τον χρόνο. Είναι σημαντικό. Στην αρχή του πρωταθλήματος δεν φαντάστηκε κανείς τον Άρη δεύτερο. Σίγουρα έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας. Ο Άρης δικαίως βρίσκεται εδώ που βρίσκεται. Θεωρώ ότι μετά τον Ολυμπιακό είμαστε η ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Κρατάμε όλα τα στοιχεία και περιμένουμε τη διαδικασία των playoffs, ώστε να μπορέσουμε να έχουμε την ίδια εικόνα και να παραμείνουμε ψηλά".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ