ΑΡΗΣ

Μάντζιος: "Η νίκη μάς κάνει πιο ευχάριστη τη διαδρομή"

Ο Μάντζιος στην αναμέτρηση του Άρη με τον Ατρόμητο
Ο Μάντζιος στην αναμέτρηση του Άρη με τον Ατρόμητο INTIME

Ο Άκης Μάντζιος μετά τη νίκη του Άρη επί του Ατρομήτου τόνισε πως το αποτέλεσμα αυτό κάνει πιο ευχάριστη τη διαδρομή.

Ο Άρης πήρε τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο με 3-1 και πανηγύρισε την πρώτη εκτός έδρας επιτυχία του στη φετινή Super League Interwetten. Ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις του στη NOVA μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το ρόστερ του, ενώ τόνισε πως το τρίποντο αυτό κάνει πιο εύκολη τη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάντζιου:

Για το παιχνίδι: "Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Βρήκαμε το γκολ, είχαμε τον έλεγχο. Είναι καλή ομάδα ο Ατρόμητος και μπορεί να γίνει καλύτερη. Κάναμε ατομικά λάθη σε ορισμένα σημεία. Έχουμε ακόμα άγχος και πίεση στο παιχνίδι μας. Έκαναν εξαιρετική προσπάθεια τα παιδιά. Πήραμε ένα σημαντικό τρίποντο. Θα βοηθήσει στη ψυχολογία και να βρούμε τον πραγματικό μας εαυτό".

Για τους παίκτες: "Είναι ένα εξαιρετικό ρόστερ, με πολύ καλές προσθήκες. Θέλαμε να βελτιώσουμε το ρόστερ και περιμένουμε να βελτιωθεί η χημεία. Πάντα υπάρχει πίστη για όλα τα παιδιά, είτε παίζει, είτε όχι. Όλοι είναι υπολογίσιμοι".

Για τους τραυματισμούς: "Κακή περίοδος για την ομάδα μας σε αυτό το κομμάτι. Μαζεύτηκαν αρκετοί το τελευταίο διάστημα. Θα δούμε τι έχει συμβεί και αν χρειαστεί να μείνουν έξω. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε με τους υγιείς".

Για τη νίκη και τη συνέχεια: "Σίγουρα μας κάνει πιο ευχάριστη τη διαδρομή. Θέλουμε ισορροπία σε όλα, είτε σε καλές στιγμές, είτε σε κακές στιγμές. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και είμαστε ακόμα στην αρχή".

Για τον Γιώργο Παράσχο: "Είναι ένας άνθρωπος που έχουμε συνεργαστεί χρόνια. Άνθρωπος καταξιωμένος στον χώρο του αθλητισμού".

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ