ΑΡΗΣ

Μάντζιος: "Έχουμε γεμάτο ρόστερ, όλοι οφείλουν να είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό"

Ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος
Ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Άκης Μάντζιος σε δηλώσεις του στη NOVA τόνισε ότι ο Άρης έχει ένα γεμάτο σύνολο και ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές οφείλουν να είναι έτοιμοι να μπουν στον αγωνιστικό χώρο, σε κάθε στιγμή που θα χρειαστεί να χρησιμοποιηθούν.

Ο Άκης Μάντζιος σε δηλώσεις του στη NOVA ενόψει της αναμέτρησης του Άρη με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Κλεάνθης Βικελίδης για την πέμπτη αγωνιστική της Super League Interwetten, τόνισε ότι οι κίτρινοι έχουν ένα γεμάτο ρόστερ και οφείλουν όλοι οι ποδοσφαιριστές να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή.

Παράλληλα αναφέρθηκε στον Χουλιάν Κουέστα και στον Κριστιάν Γκάνεα, οι οποίοι ήταν από τους παλιούς, που επιστρατεύτηκαν στα τελευταία παιχνίδια στα οποία ο Άρης επέστρεψε στις νίκες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάντζιος στη NOVA: Για το αν η νίκη επί του Ατρόμητου ήταν πιο σημαντική από αυτήν κόντρα στον Παναθηναϊκό: "Κάθε νίκη είναι σημαντική. Είχε μεγάλη σημασία και αυτή με τον Παναθηναϊκό και αυτή με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Μια νίκη που κατακτήσαμε δίκαια παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Είχαμε πράγματα όμορφα στο παιχνίδι μας και όπως είπε κερδίσαμε δίκαια. Το αφήσαμε ήδη πίσω και προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι".

Για την αποτελεσματικότητα του Άρη στην επίθεση: "Είναι πολύ σημαντικό. Μπορεί να μην είχαμε πάρα πολλές τελικές σε αυτό το παιχνίδι, συγκριτικά με άλλα, όμως το σημαντικό είναι να είσαι αποτελεσματικός και να παίρνεις τους βαθμούς της νίκης".

Για τους τραυματισμούς και το αν θα είναι κάποιοι εξ’ αυτών διαθέσιμοι για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: "Θα δούμε μέχρι τέλος. ίσως κάποιοι προλάβουν οριακά, κάποιοι ίσως όχι. Από ‘κει και πέρα κάθε απουσία είναι σημαντική για την ομάδα μας όμως θα πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτούς που είναι υγιείς και θα μπουν στο γήπεδο να διεκδικήσουν τους βαθμούς της νίκης".

Για τους σερί αγώνες και το κατά πόσο η διακοπή θα βοηθήσει τον Άρη: "Πάντα μια διακοπή έχει και όφελος και απώλειες. Το θέμα του αγωνιστικού ρυθμού και της ψυχολογίας μπορεί να μην μας κάνει καλό.

Έχουμε όμως την ίδια ώρα αρκετά παιδιά που θέλουν τον χρόνο τους, θέλουν να γίνουν εντελώς καλά και θα χρειαστεί και μια περίοδος ξεκούρασης γιατί έχουμε ξεκινήσει από 15 Ιουνίου και κάποιοι παίκτες είναι επιβαρυμένα".

Για το αν προχωρήσει σε αναπροσαρμογή των πλάνων του στο Σαββατιάτικο παιχνίδι: "Δουλεύουμε όσο μπορούμε. Κοιτάμε επιλογές, εναλλακτικές για να είμαστε έτοιμοι στο παιχνίδι του Σαββάτου".

Για τον Γκάνεα: "Θεωρώ πως η ομάδα έχει ένα γεμάτο ρόστερ. Έχει ποδοσφαιριστές που μπορεί να παίξουν σε πολλές θέσεις. Αξιολογούνται όλοι καθημερινά στις προπονήσεις, όλοι οφείλουν να είναι έτοιμοι και όταν θα χρειαστούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για την ομάδα.

Ο Γκάνεα είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, ποτέ δεν αμφισβητήθηκε αυτό. Μπήκε, έπαιξε βοήθησε την ομάδα και συνεχίζουμε".

Για τον Κουέστα : "Είναι μία ίδια απάντηση όπως και στον Γκάνεα. Είναι έμπειρος, είναι καλός τερματοφύλακας, ήρθε η στιγμή να παίξει ήταν ουσιαστικός μας βοήθησε και στα δύο παιχνίδια και οφείλουν όλοι να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό όταν τους το ζητάει η ομάδα".

Για τον Απόλλωνα και τι αλλαγές θεωρεί θα κάνει ο Φέστα: "Ήδη πήγε σε κάποιες αλλαγές συγκριτικά με την πρότερη κατάσταση. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε να είμαστε καλά. Η ποιότητα είναι μεγάλη στην ομάδα μας. Πρέπει να παρουσιαζόμαστε όπως πρέπει για να κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια".

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ