ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

Μάντζιος: "Έχουμε δύσκολη αποστολή"

Μάντζιος: "Έχουμε δύσκολη αποστολή"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Θρασύβουλου, Άκης Μάντζιος, θεωρεί την Δόξα Δράμας ένα δουλεμένο σύνολο και η ομάδα του θα έχει δύσκολη αποστολή

Πολύ δύσκολη χαρακτήρισε την αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας, ο Άκης Μάντζιος. Ο τεχνικός του Θρασύβουλου μίλησε στο "Ράδιο Ηχώ Δράμας" για τον αγώνα, τονίζονταζς πως η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου είναι ένα δουλεμένο σύνολο.

Παράλληλα, τόνισε πως οι "πράσινοι" δεν έχουν περιθώρια να διαλέγουν παιχνίδια τα οποία όλα από εδώ και πέρα είναι "τελικοί".

Μεταξύ άλλων, ο τεχνικός του Θρασύβουλου, Άκης Μάντζιος δήλωσε: " Με μεγάλη χαρά θα αντιμετωπίσουμε μια ιστορική ομάδα, σε ένα γήπεδο, στο οποίο έχω αναμνήσεις ως παίκτης.

Η Δόξα Δράμας έχει ιστορία, κόσμο, δυναμική και πιστεύω πως πλησιάζει ο καιρός για να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα. Έχει "δουλεμένο" σύνολο με καλό προπονητή και θα έχουμε δύσκολη αποστολή.

Δεν έχουμε περιθώρια να διαλέγουμε ματς, δίνουμε ματς "τελικούς" σε κάθε αγωνιστική. Είμαι στην ομάδα 2-3 αγωνιστικές και το κύριο χαρακτηριστικό είναι πως μας λείπουν συνεχώς 6-7 βασικοί παίκτες.

Ξεκίνησε μια 3αδα ντέρμπι για εμάς, με Λεβαδειακό, Παναιτωλικό και Δοξα, είναι όλα κρίσιμα για τη συνέχεια. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλός μας προέρχεται από αρνητικό σερί και γνωρίζουμε τις δυσκολίες.

Το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, είναι δύο ταχυτήτων. Υπάρχουν 6-7 ομάδες στην πρώτη και οι υπόλοιπες, ακόμα και η ουραγός Καλλιθέα, βρίσκονται στο ίδιο μοτίβο".

TAGS ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ