ΑΡΗΣ

Μάντζιος: "Θα δούμε ποιος θα είναι ο προπονητής τη νέα χρονιά"

Ο Άκης Μάντζιος στην αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Άρη
Ο Άκης Μάντζιος στην αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Άρη EUROKINISSI SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος σε δηλώσεις του στη NOVA αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Άρη τόνισε ότι αυτή ήταν η καλύτερη πορεία του Άρη τα τελευταία σαράντα χρόνια, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας.

Ο Άρης τερμάτισε τρίτος στη βαθμολογία μετά τη λευκή ισοπαλία με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και πλέον οι κίτρινοι έχουν ένα περίπου μήνα για να ξεκουραστούν για τα προκριματικά του Conference League.

Ο Άκης Μάντζιος σε δηλώσεις του στη NOVA μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ανέφερε ότι αυτή ήταν μια μεγάλη επιτυχία για τον Άρη, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους κίτρινους το επόμενο διάστημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος στη NOVA: "Κάναμε την καλύτερη πορεία του Άρη στα 40 τελευταία χρόνια και αυτό σημαίνει πολλά πράγματα. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για αυτή την επιτυχία".

"Για την τρίτη διαδοχική έξοδο του Άρη στην Ευρώπη: "Ο Άρης απέδειξε ότι μετά τα χρόνια που έπαιξε στις χαμηλότερες κατηγορίες, έχει κάνει σταθερά βήματα καταξίωσης του και η κατάκτηση της τρίτης θέσης, το επιβεβαιώνει. Πρέπει να ετοιμαστεί η επόμενη ημέρα της ομάδας".

Σε ερώτηση για το αν θα είναι αυτός ο προπονητής του Άρη τη νέα σεζόν απάντησε: "Θα το δούμε το επόμενο διάστημα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ