EURO 2020

Μαντσίνι: "Τώρα υπάρχει ένας τελικός για να κερδίσουμε"

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι μετά την πρόκριση της Ιταλίας στον τελικό του Euro 2020
Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι μετά την πρόκριση της Ιταλίας στον τελικό του Euro 2020 @ 2021 FACUNDO ARRIZABALAGA//AP IMAGES

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι χαρακτήρισε πολύ δύσκολο το ματς με την Ισπανία και απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για την πρόκριση στον τελικό του Euro 2020, τονίζοντας πως δουλεύουν σκληρά εδώ και τρία χρόνια.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόκριση της Ιταλίας στον τελικό του Euro 2020 θεωρώντας πως συνιστά δικαίωση για τους παίκτες του και την προσπάθεια που έχουν καταβάλλει τα τελευταία χρόνια, εμφανίστηκε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι μετά το νικηφόρο ημιτελικό με την Ισπανία στο "Γουέμπλεϊ".

"Τα εύσημα πηγαίνουν στα παιδιά επειδή πριν από τρία χρόνια πίστεψαν σε αυτό, όμως δεν έχει ακόμα τελειώσει κάτι. Θα πρέπει να αντλήσουμε ό,τι δυνάμεις μας έχουν απομείνει επειδή υπάρχει ένας τελικός που πρέπει να κερδίσουμε", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο ομοσπονδιακός τεχνικός των ατζούρι, για να προσθέσει:

"Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι αυτό που δώσαμε με την Ισπανία, που είναι μία μεγάλη ομάδα. Είναι καθηγητές στην κατοχή μπάλας. Εμείς κάναμε ένα καλό παιχνίδι, όχι όμως ως συνήθως.

Μας δυσκόλεψαν από την αρχή αλλά ξέραμε πως θα υποφέρουμε. Αν είναι νίκη αλά ιταλικά; Οι ομάδες παίζουν επίθεση και άμυνα, δεν μπορούν μόνονα να επιτίθενται.

Ήταν ένα μεγάλο ματς μεταξύ δύο μεγάλων ομάδων, είχαν και οι δύο ομάδες ευκαιρίες. Εγώ πίστευα από την αρχή στους παίκτες και είμαστε ευτυχισμένοι που χαρίσαμε βραδιές χαράς στους Ιταλούς τον τελευταίο μήνα, αλλά λείπει μία ακόμα..."

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ