ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μαντσίνι: "Το γκολ μάς έδωσε ζωή και μας ξαναέβαλε στο παιχνίδι"

CHAMPIONS LEAGUE /  -
CHAMPIONS LEAGUE / - EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντανιέλ Μανσίνι δήλωσε ότι το γκολ του κράτησε ζωντανό τον Παναθηναϊκό απέναντι στην Μπράγκα για τα playoffs του Champions League.

Ο ήρωας του Παναθηναϊκού στην Πορτογαλία και σκόρερ στην ήττα 1-2 από την Μπράγκα, Ντανιέλ Μανσίνι, υποστήριξε ότι το γκολ του δίνει ελπίδες στους "πράσινους" για το δεύτερο παιχνίδι των playoffs του Champions League.

"Το γκολ είναι πολύ σημαντικό για εμάς, αφού μας έδωσε ζωή και μας ξαναβάζει στο παιχνίδι. Σε λίγες μέρες έχουμε έναν πολύ σημαντικό αγώνα στην Αθήνα. Ξέραμε ότι αυτό το παιχνίδι θα κρινόταν στις λεπτομέρειες και ότι η Μπράγκα είναι επικίνδυνη. Αν την αφήναμε να κάνει το παιχνίδι της, είναι σίγουρο ότι θα μας έκανε ζημιά. Μπορέσαμε να βάλουμε γκολ και να ξαναμπούμε στο παιχνίδι", δήλωσε στην Cosmote TV.

Όσο για την τεράστια ευκαιρία που έχασε ο Άντραζ Σπόραρ με τον ίδιο δημιουργό, σημείωσε: "Δυστυχώς ο Σπόραρ δεν μπόρεσε εκείνη τη στιγμή να σκοράρει. Έτσί είναι το παιχνίδι, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, τα έχει αυτά. Η ομάδα έδειξε ότι συνεχίζει να πολεμάει κάθε στιγμή. Κυνηγούσαμε να σημειώσουμε ένα γκολ, το πετύχαμε, οπότε συνεχίζουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΡΑΓΚΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ