EURO 2020

Μαντσίνι: "Ελπίζω να φτάσουμε στο Final 4 του Γουέμπλεϊ"

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι στην προπόνηση της Ιταλίας πριν απ' τον αγώνα με την Τουρκία για το Euro 2020 στο Ολίμπικο.
Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι στην προπόνηση της Ιταλίας πριν απ' τον αγώνα με την Τουρκία © 2021 ALESSANDRA TARANTINO/ASSOCIATED PRESS

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι στη συνέντευξη Τύπου της Ιταλίας ενόψει της αναμέτρησης με την Τουρκία (11/6, 22:00, ANT1) για το Euro 2020, υπογράμμισε πως στόχος της ομάδας του είναι τα ημιτελικά.

Την Παρασκευή (11/6, 22:00, ΑΝΤ1) το Euro 2020 κάνει σέντρα με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Τουρκία και την Ιταλία στο Ολίμπικο της Ρώμης. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι την Πέμπτη (10/6) παρουσιάστηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τπου πριν απ' το παιχνίδι.

"Είμαι χαρούμενος που ξεκινάει το Euro και είμαι σίγουρος πως θα είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Η Τουρκία έχει ποιότητα και τεχνική, γνωρίζει πώς να παίξει ποδόσφαιρο" δήλωσε αρχικά ο Ιταλός προπονητής.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους τραυματισμούς των Σένσι και Πελεγκρίνι, όσο και για την προσέγγιση του αγώνα: "Λυπάμαι για τους τραυματισμούς των Σένσι και Πελεγκρίνι, αξίζουν να παίξουν στη διοργάνωση και είναι χρήσιμοι ποδοσφαιριστές, επειδή καλύπτουν πολλούς ρόλους. Θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε ήρεμοι και να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά. Πρέπει να μπούμε στον όμιλο με σεβασμό στον αντίπαλο, αλλά γνωρίζοντας ότι έχουμε εξαιρετική ομάδα".

Ο Μαντσίνι υπογράμμισε πως στόχος της Ιταλίας πρέπει να είναι τα ημιτελικά: "Είμαι αισιόδοξος, όπως ήμουν και πριν από τρία χρόνια όταν ξεκίνησα. Στον όμιλο έχουμε τρεις δυνατούς αντιπάλους. Ελπίζουμε να φτάσουμε στο Final 4 του Γουέμπλεϊ".

Στο Ολίμπικο θα υπάρχουν περίπου 16.000 φίλαθλοι, πράγμα σημαντικό σύμφωνα με τον Μαντσίνι: "Δεδομένων των συνθηκών θα είναι όμορφο που θα υπάρχουν τόσοι άνθρωποι στο γήπεδο και απ' την πλευρά της Τουρκίας. Είναι πάντα καλύτερο απ' το να παίζεις σε ένα άδειο Ολίμπικο".

TAGS EURO 2020 ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ