ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Βάζει πωλητήριο σε Στέρλινγκ και Μαχρέζ, με την Άρσεναλ να καραδοκεί

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ πανηγυρίζει γκολ στο Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι στο Emirates.
Ο Ραχίμ Στέρλινγκ πανηγυρίζει γκολ στο Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι © 2021 JULIAN FINNEY/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο Ραχίμ Στέρλινγκ και ο Ριάντ Μαχρέζ είναι προς πώληση το φετινό καλοκαίρι με την Άρσεναλ να σχεδιάζει να κάνει κίνηση και για τους δύο παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι.

Η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζεται για ανοικοδόμηση του ρόστερ της έπειτα απ' τον τελικό του Champions League, όπου αντιμετωπίζει την Τσέλσι. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην ομάδα του ανεξάρτητα ποιο θα είναι το αποτέλεσμα στον τελικό του Ντραγκάο.

Ο Στέρλινγκ έχει χάσει τη θέση του στη βασική 11άδα της Μάντσεστερ Σίτι και σύμφωνα με την Daily Mail, οι Πολίτες θα δεχθούν προτάσεις για τον 26χρονο Άγγλο. Μάλιστα, εκτός απ' τον Στέρλινγκ στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών βρίσκεται και ο Ριάντ Μαχρέζ.

Όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, η Άρσεναλ ενδιαφέρεται και για τους δύο ποδοσφαιριστές, αφού ο Μικέλ Αρτέτα έχει δουλέψει μαζί τους όταν ήταν βοηθός προπονητής του Πεπ Γκουαρδιόλα. Ωστόσο, δεν θα είναι εύκολο να τους αποκτήσει εξαιτίας των οικονομικών τους απαιτήσεων, αλλά και την έλλειψη ευρωπαϊκών παιχνιδιών.

Στο παιχνίδι για τον Στέρλινγκ, όπως υποστηρίζει η Daily Mail, είναι η Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ, επομένως η κατάσταση περιπλέκεται. Η Σίτι θα χρειαστεί ρευστό το φετινό καλοκαίρι, καθώς στόχος της είναι ο Τζακ Γκρίλις της Γουέστ Χαμ και ο Χάρι Κέιν που αποχωρεί απ' την Τότεναμ.

Ο Στέρλινγκ φέτος αγωνίστηκε σε 48 αναμετρήσεις σκοράροντας 14 γκολ και μοιράζοντας 12 ασίστ, ενώ ο Μαχρέζ σε 47 παιχνίδια μετρώντας 14 γκολ και εννέα ασίστ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ