CHAMPIONS LEAGUE

Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι: Το "τσαφ" του Τίμο Βέρνερ

Ο Βέρνερ αστοχεί από πλεονεκτική θέση στον τελικό του Champions League Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι /29-5-2021
Ο Βέρνερ αστοχεί από πλεονεκτική θέση στον τελικό του Champions League Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι /29-5-2021 2021 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Ο Τίμο Βέρνερ είχε πολύ καλή ευκαιρία στο 10ο λεπτό να απειλήσει σοβαρά την εστία του Έντερσον, όμως δεν μπόρεσε να πιάσει το σουτ όπως θα ήθελε από πλεονεκτική θέση (VIDEO).

Η Μάντσεστερ Σίτι μπήκε επιθετικά στο ματς όμως παρά την πίεση που δέχτηκε η Τσέλσι, κατάφερε και εκείνη μέσα από εξαιρετικό transition να φτάσει στην περιοχή των γαλάζιων και να στείλει την πρώτη προειδοποιητική βολή στον Έντερσον.

Αυτό εγινε στο 10' όταν οι παίκτες του Τούχελ κυκλοφόρησαν εξαιρετικά τη μπάλα και ο Χάβερτς γύρισε υπέροχα στον Βέρνερ, με τον Γερμανό να είναι σε εξαιρετική θέση για σουτ με το αριστερό αλλά να κάνει "τσαφ" και να χάνεται η ευκαιρία.

Μάλιστα, τα πράγματα θα μπορούσαν να εξελιχτούν ακόμα χειρότερα για τους Λονδρέζους, με την Σίτι να κάνει αντεπίθεση και να φέρνει τη μπάλα στα καρέ των μπλε μέσα σε δευτερόλεπτα, με τον Τζέιμς να σώζει πάντως την κατάσταση με τάκλιν.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΕΛΣΙ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ