ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Θύμα ληστείας ο Κανσέλο, τον τραυμάτισαν στο πρόσωπο οι τέσσερις δράστες

Τα τραύματα του Ζοάο Κανσέλο της Μάντσεστερ Σίτι
Τα τραύματα του Ζοάο Κανσέλο της Μάντσεστερ Σίτι JOAO CANCELO INSTAGRAM

Ο Ζοάο Κανσέλο γνωστοποίησε μέσω Instagram πως έπεσε θύμα ληστείας στο σπίτι του και με φωτογραφία έδειξε το τραύμα του στην προσπάθεια να προστατεύσει την οικογένειά του.

Μία τρομακτική ιστορία αποκάλυψε ο Ζοάο Κανσέλο μέσω λογαριασμού του στο Instagram. Συγκεκριμένα, σε στόρι του ανέφερε πως έπεσε θύμα ληστείας στο σπίτι του και αντιστάθηκε για να προστατεύσει την οικογένειά του. Μάλιστα, ανέβασε και φωτογραφία που το τραύμα στο πρόσωπό του είναι εμφανές.

Ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε πως κατάφεραν να του αποσπάσουν κοσμήματα, όμως είναι χαρούμενος πως η οικογένειά του είναι ασφαλής.

"Δυστυχώς σήμερα μου επιτέθηκαν τέσσερις δειλοί που προσπάθησαν να βλάψουν την οικογένειά μου. Όταν δείχνεις αντίσταση αυτό συμβαίνει. Κατάφεραν να μου πάρουν όλα τα κοσμήματα και να αφήσουν το πρόσωπό μου σε αυτήν την κατάσταση. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς υπάρχουν άνθρωποι με τέτοιους τρόπους. Το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα είναι η οικογένειά μου και είμαι τυχερός που είναι καλά. Και ακόμη ένα εμπόδιο στη ζωή μου, ένα ακόμη που θα υπερβώ" σχολίασε συγκεκριμένα.

Η Μάντσεστερ Σίτι με ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε το γεγονός αναφέροντας ότι έχει ξεκινήσει έρευνα από την αστυνομία: "Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι για το γεγονός ότι ο Ζοάο Κανσέλο και η οικογένειά του έπεσαν θύμα ληστείας στο σπίτι τους το απόγευμα και ο Ζοάο έπεσε θύμα επίθεσης. Ο Ζοάο και η οικογένειά του έχουν την στήριξη του κλαμπ και θα βοηθήσει στις έρευνες".

Τα τραύματα του Ζοάο Κανσέλο
Τα τραύματα του Ζοάο Κανσέλο JOAO CANCELO INSTAGRAM
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ