ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Σάλος με τον Γουόκερ, που βρίσκεται ανάμεσα σε πρώην και νυν

England's Kyle Walker stands during the playing of his country's national anthem before the Euro 2024 group C qualifying soccer match between North Macedonia and England at National Arena Todor Proeski in Skopje, North Macedonia, Monday, Nov. 20, 2023. (AP Photo/Darko Vojinovic)
England's Kyle Walker stands during the playing of his country's national anthem before the Euro 2024 group C qualifying soccer match between North Macedonia and England at National Arena Todor Proeski in Skopje, North Macedonia, Monday, Nov. 20, 2023. (AP Photo/Darko Vojinovic) © 2023 DARKO VOJINOVIC/ AP IMAGES

Ο Κάιλ Γουόκερ που βρίσκεται στη μέση μεταξύ πρώην και νυν, ξεκαθάρισε πως δε χώρισε με την σύζυγό του, Άννι Κίλνερ, εξαιτίας των τσακωμών με την πρώην του.

Ο Κάιλ Γουόκερ που βρίσκεται ανάμεσα σε πρώην και νυν, ξεκαθάρισε πως δε χώρισε με την σύζυγό του, Άννι Κίλνερ, εξαιτίας των τσακωμών με την πρώην του.

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι είναι ακόμα με την αγαπημένη του Άννι παρά το γεγονός ότι πέρασε κάποιο διάστημα μακριά από το σπίτι του.

Ο ποδοσφαιριστής έχει έναν γιο με την Λάουριν, έπειτα από μία σύντομη σχέση του το 2019, όταν εκείνος ήταν σε διάσταση με τη σύζυγό του Άννι.

Οι δύο γυναίκες βρίσκονται σε μόνιμη διαμάχη. Μετά από τις νομικές συναντήσεις με την Λάουριν η σχέση του με την Άννι έχει επιβαρυνθεί, αλλά δεν έχουν χωρίσει.

Η Λάουιρ τον περασμένο Αύγουστο έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, αλλά λόγω του ότι ακόμα δεν έχει κατονομάσει δημόσια τον πατέρα, φημολογείται ότι είναι επίσης ο ποδοσφαιριστής.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ