CHAMPIONS LEAGUE

Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ: Τιτανομαχία στο Etihad Stadium

Μονομαχία των Κέβιν Ντε Μπρόινε και Τόνι Κροος
Μονομαχία των Κέβιν Ντε Μπρόινε και Τόνι Κροος © 2020 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Το βράδυ της Τρίτης (26/04, 22.00) η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο ημιτελικό του Champions League.

Η ώρα για τους ημιτελικούς του Champions League έφτασε. Το βράδυ της Τρίτης (26/04, 22.00, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE από το SPORT24) η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης στο Etihad Stadium.

Δίχως αμφιβολία είναι ο ημιτελικός με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον με τις δύο ομάδες να θέλουν όσο τίποτα να βρεθούν στον τελικό και να διεκδικήσουν τη μεγάλη κούπα της χρονιάς.

Αυτή θα είναι η έβδομη φορά που οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες και μέχρι τώρα υπάρχει η απόλυτη ισορροπία αφού έχουν από δύο νίκες, ενώ ακόμα δύο ματς έληξαν ισόπαλα. Παράλληλα, σε αυτούς τους έξι αγώνες έχουν πετύχει από επτά τέρματα.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μιλώντας για την αναμέτρηση είπε: "Η ιστορία υπάρχει και δεν μπορούμε να την αλλάξουμε. Είναι ένα ματς 11 εναντίον 11 με μία μπάλα να κινείται. Πολλές καλές ομάδες δεν έχουν φτάσει μέχρι εδώ. Είπα στους παίκτες να απολαύσουν αυτή τη στιγμή, είναι μια τιμή. Φυσικά θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό, ωστόσο δεν πρέπει να υποτιμάμε τι έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα για να είμαστε μέχρι εδώ".

Από την πλευρά του ο Κάρλο Αντσελότι ρωτήθηκε για τον Καμαβινγκά και το εάν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί με τον Ιταλό κόουτς να ξεκαθαρίζει: "Ο Εντουάρντο μπορεί να αγωνιστεί από την αρχή, αλλά είναι ξεκάθαρο πως όταν μπαίνει δίνει ενέργεια στην ομάδα. Όταν πέφτουν η ένταση και ο ρυθμός εάν έχεις φρέσκους τους Καμαβινγκά, Ροντρίγκο και Βαλβέρδε μπορείς να αλλάξεις το παιχνίδι με την ενέργεια που φέρνουν".

Οι πιθανές ενδεκάδες

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Ρούμπεν Ντίας, Λαπόρτ, Ζιντσένκο, Ντε Μπρόινε, Ρόντρι, Μπερνάντο Σίλβα, Μάχρεζ, Φόντεν, Στέρλινγκ

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί, Μόντριτς, Κασεμίρο, Κρος, Βαλβέρδε, Βινίσιους, Μπενζεμά

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ