ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Οι ευχές του Γκρίλις στην αδερφή του, που έχει γεννηθεί με εγκεφαλική παράλυση

Ο Τζακ Γκρίλις πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Άρσεναλ
Ο Τζακ Γκρίλις πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Άρσεναλ © 2023 KIN CHEUNG / AP IMAGES

Οι δημόσιες ευχές του Τζακ Γκρίλις στη μικρή του αδερφή, Χόλι, που έχει γεννηθεί με εγκεφαλική παράλυση και χθες (30/8) συμπλήρωσε το 20ο έτος της ηλικίας της.

Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι, Τζακ Γκρίλις ευχήθηκε δημόσια στην αδερφή του Χόλι, που χθες Τετάρτη (30/8) συμπλήρωσε το 20ο έτος της ηλικίας της.

Η Χόλι, η οποία έχει γεννηθεί με εγκεφαλική παράλυση, γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με την οικογένεια της. Ο μεγάλος της αδερφός μοιράστηκε στο Instagram με τους διαδικτυακούς του φίλους μερικές κοινές τους φωτογραφίες.

Στη μία ο 27χρονος Άγγλος ποζάρει με την αδερφή του στο Etihad, αμέσως μετά την κατάκτηση της Premier League από τους "πολίτες".

Ο Τζακ Γκρίλις με την αδερφή του Χόλι
Ο Τζακ Γκρίλις με την αδερφή του Χόλι INSTAGRAM STORY /@JACKGREALISH

Στο δεύτερο στιγμιότυπο ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο αυτοκίνητο με την Χόλι και πάνω στη φωτογραφία γράφει: "Χρόνια πολλά για τα 20ά γενέθλια στην όμορφη μικρή μου αδερφή. Σε αγαπώ πολύ".

Το στόρι του Τζακ Γκρίλις για τα 20α γενέθλια της μικρής του αδερφής
Το στόρι του Τζακ Γκρίλις για τα 20α γενέθλια της μικρής του αδερφής INSTAGRAM STORY /@JACKGREALISH

Η 20χρονη αδερφή του Γκρίλις, γεννήθηκε τρεις μήνες πρόωρα και δεν αναμενόταν να μπορεί να περπατήσει, ούτε και να μιλήσει εξαιτίας της εγκεφαλικής παράλυσης, καθώς επηρεάζεται η κίνηση και η ισορροπία . Παρόλα αυτά, πλέον είναι σε θέση να κάνει και τα δύο, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Ο ποδοσφαιριστής μιλώντας για την Χόλι στο παρελθόν είχε δηλώσει: "Είμαι τόσο δεμένος με τη μικρή μου αδερφή. Γεννήθηκε τρεις μήνες πρόωρα".

Ο Γκρίλις είναι το μεγαλύτερο από τα πέντε παιδιά της οικογένειας, με τον μικρότερο αδερφό του να πεθαίνει σε ηλικία μόλις εννέα μηνών από το σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ