ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Ντε Μπράινε υπέστη κάταγμα στη μύτη και στον οφθαλμικό κόγχο

Ο Κέβιν Ντε Μπράινε τραυματίας στον τελικό του Champions League μετά από σύγκρουση με τον Ρούντιγκερ.
Ο Κέβιν Ντε Μπράινε τραυματίας στον τελικό του Champions League © 2021 MICHAEL STEELE/ASSOCIATED PRESS

Ο Κέβιν Ντε Μπράινε δήλωσε ότι νιώθει καλά μετά απ' τον τραυματισμό του στο πρόσωπο και εξέφρασε την απογοήτευσή του για την ήττα στον τελικό του Champions League. Ασαφές το τοπίο αναφορικά με το Euro 2020.

Η Μάντσεστερ Σίτι ηττήθηκε 1-0 απ' την Τσέλσι στον τελικό του Champions League. Οι Πολίτες έχασαν στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου τον Κέβιν Ντε Μπράινε. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός συγκρούστηκε κεφάλι με κεφάλι με τον Ρούντιγκερ και έτσι τέθηκε εκτός μάχης.

Ο Ντε Μπράινε με ανάρτησή του το μεσημέρι της Κυριακής (30/5) ενημέρωσε πως επέστρεψε απ' το νοσοκομείο με οξύ κάταγμα στη μύτη και στον αριστερό οφθαλμικό κόγχο. Ωστόσο, στάθηκε περισσότερο στην απογοήτευσή του απ' την ήττα στον τελικό.

"Γεια σας παιδιά, μόλις επέστρεψα απ' το νοσοκομείο. Η διάγνωση είναι οξύ κάταγμα της μύτης και κάταγμα στον αριστερό οφθαλμικό κόγχο. Νιώθω καλά τώρα. Είμαι ακόμη απογοητευμένος για το χθεσινό προφανώς, αλλά θα επιστρέψουμε" σχολίασε στο Twitter.

Θα επηρεάσει αυτός ο τραυματισμός την παρουσία του στην τελική φάση του Euro 2020; Ουδείς μπορεί να απαντήσει με απόλυτη σαφήνεια στο συγκεκριμένο ερώτημα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Η χρήση μάσκας πάντως θεωρείται δεδομένη, εφόσον τελικά δώσει το "παρών".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ