ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Μεντί μηνύει τους Πολίτες για διαφυγόντα κέρδη

Ο Μπέντζαμιν Μεντί στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λέστερ
Ο Μπέντζαμιν Μεντί στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λέστερ © 2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Νέο επεισόδιο στην πολυτάραχη σχέση του Μπέντζαμιν Μεντί με τη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς αν και αποτελεί παρελθόν από τους Πολίτες, ο Γάλλος κινεί νομικές διαδικασίες εναντίον του αγγλικού συλλόγου για διαφθγόντα κέρδη άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Συνεχίζεται το σίριαλ της σχέσης του Μπέντζαμιν Μεντί με τη Μάντσεστερ Σίτι, αφού ο Γάλλος αριστερός μπακ θα επιδιώξει να κερδίσει τα χαμένα έσοδά του από τους μισθούς που είχε να λαμβάνει από τους Πολίτες, έχοντας στα χέρια του ως πολύτιμο χαρτί την αθώωση του για τις κατηγορίες βιασμού και σεξουαλικής επίθεσης.

Ο Μεντί τέθηκε εκτός των αγωνιστικών πλάνων της Μάντσεστερ Σίτι από τον Αύγουστο του 2021, περίοδο που το φως της δημοσιότητας είδαν οι κατηγορίες τεσσάρων γυναικών εναντίον του Γάλλου, με τα αντανακλαστικά των Πολιτών να είναι γρήγορα και να "παγώνουν" τις αποδοχές του παίκτη τους μέχρι την ολοκλήρωση του πορίσματος.

Με τον Μεντί σε κράτηση για 4 μήνες, πριν αφεθεί ελεύθερος τον Ιανουάριο του 2022, οι όροι αποφυλάκισης προέβλεπαν ότι δεν μπορούσε να εισέλθει στην κομητεία του Greater Manchester, όπου η Σίτι προπονείται και δίνει τους εντός έδρας αγώνες της, ενώ έπρεπε να παραδώσει και το διαβατήριό του.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οι διοικούντες τη Μάντσεστερ Σίτι υποδέχθηκαν με έκπληξη την πρόθεση του Μπέντζαμιν Μεντί να κινηθεί νομικά εναντίον του συλλόγου.

Ο νυν ποδοσφαιριστής της Λοριάν μηνύει, λοιπόν, την πρώην ομάδα του για διαφυγόντα κέρδη άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ. Ποσό που θα έπρεπε να λάβει, με βάση το συμβόλαιό του, τα δύο χρόνια που έμεινε εκτός δράσης, αφού το καλοκαίρι του 2023 αποτέλεσε και τυπικά παρελθόν από τον σύλλογο της Premier League.

Κάνε follow το NEO Instagram του SPORT24

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ