ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Κανσέλο επιστρέφει στο "Έτιχαντ" αλλά μπαίνει ξανά στη λίστα των υπό πώληση παικτών

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Κανσέλο επιστρέφει στο "Έτιχαντ" αλλά μπαίνει ξανά στη λίστα των υπό πώληση παικτών
@2023 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Ο Ζοάο Κανσέλο αποτέλεσε ένα από τα πλέον ποιοτικά στελέχη της Μάντσεστερ Σίτι τα τελευταία χρόνια όμως από τη στιγμή που έπεσε σε δυσμένεια δεν έχει μέλλον στο "Έτιχαντ", με τους πολίτες να ψάχνουν νέα ομάδα μετά την Μπάγερν να τον δώσουν.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι η απόλυτη κυρίαρχος του παιχνιδιού εδώ και μία εξαετία στην Αγγλία (διάστημα στο οποίο έχει κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα, με μοναδική παρένθεση να είναι ο τίτλος της Λίβερπουλ τη σεζόν 2019-2020) και ένας από τους παίκτες πάνω στους οποίους στηρίχτηκε για να αφήσει αρκετά πίσω τους ανταγωνιστές της ήταν και ο Ζοάο Κανσέλο.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος φουλ μπακ έχασε κάποια στιγμή την εμπιστοσύνη του Πεπ Γκουαρδιόλα και αυτό έφερε την αποχώρησή του από το σύλλογο τον περασμένο Ιανουάριο, με τους πρωταθλητές Αγγλίας να αποφασίσουν να τον δώσουν στην Μπάγερν ως το φινάλε της σεζόν με τη μορφή δανεισμού.

Τώρα, μετά από την κατάκτηση της Bundesliga την τελευταία αγωνιστική από τους Βαυαρούς, ο Κανσέλο ετοιμάζεται να πάρει το δρόμο της επιστροφής, με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να αποκαλύπτει πως η ομάδα του Τόμας Τούχελ δεν προτίθεται να δώσει τα 70.000.00 ευρώ που αξιώνει η Σίτι για την κάλυψη της ρήτρας αποδέσμευσής του.

Ο ίδιος ρεπόρτερ υπογραμμίζει πως οι πολίτες είναι έτοιμοι να τον πουλήσουν αυτό το καλοκαίρι, με δύο ομάδες να βρίσκονται ήδη σε ανοιχτή επικοινωνία για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Η μία είναι η Άρσεναλ που τον έχει ψηλά στη λίστα της και η έτερη ενδιαφερόμενη είναι η Μπαρτσελόνα, που τον θέλει από τον Ιανουάριο αλλά θα πρέπει να περιμένει να δει αν θα μπορέσει να ξοδέψει χρήματα από τη στιγμή που θα πρέπει να ρυθμίσει την κατάσταση με το Financial Fair Play.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ