ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Γκουαρδιόλα εξήγησε την τακτική της Τσέλσι σε λίγα δευτερόλεπτα

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Τότεναμ για το Λιγκ Καπ.
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Τότεναμ © 2021 ALASTAIR GRANT/ASSOCIATED PRESS

Σε συνέντευξή του στον Ρίο Φέρντιναντ, ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα. εξήγησε όλη την τακτική της Τσέλσι μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Η Μάντσεστερ Σίτι και η Τσέλσι θα αναμετρηθούν στον αγωνιστικό χώρο του Ντραγκάο με φόντο το τρόπαιο του Champions League (29/5, 22:00, ΕΡΤ1, Cosmote Sport 1HD). Οι δύο ομάδες γνωρίζονται αρκετά καλά δεδομένου ότι τη φετινή σεζόν έχουν αναμετρηθεί ήδη τρεις φορές μεταξύ τους.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ενόψει του τελικού παραχώρησε συνέντευξη στον Ρίο Φέρντιναντ και το BT Sports. Εκεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και με απλά λόγια, φρόντισε να εξηγήσει ολόκληρη την τακτική προσέγγιση των μπλε δικαιολογώντας γιατί είναι δύσκολα αντιμετωπίσιμη.

"Γιατί η Σίτι παίζει τόσο καλά; Έχει τους τρεις στόπερ κοντά, έχουν τους αμυντικούς μέσους, κλείνουν τους διαδρόμους, παίζουν όλοι κοντά σε μικρές αποστάσεις. Ταυτόχρονα ανοίγουν πλάγια με τους φουλ μπακ και έχουν και βάθος με τον Βέρνερ που τρέχει στην επίθεση. Σε πιέζουν και στο κέντρο σε πιέζουν και στο πλάτος του γηπέδου και έχουν εξαιρετικούς παίκτες στον άξονα. Γι' αυτό είναι δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις" σχολίασε ο Γκουαρδιόλα.

Στην Premier League η Μάντσεστερ Σίτι πήρε το διπλό με 3-1 στο Στάμφορντ Μπριτζ, ωστόσο ηττήθηκε 2-1 στο Έτιχαντ απ' την Τσέλσι. Οι δύο τους αναμετρήθηκαν και στα ημιτελικά του FA Cup στο Γουέμπλεϊ με τους μπλε να επικρατούν 1-0 και να παίρνουν την πρόκριση για τον τελικό.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ CHAMPIONS LEAGUE ΤΣΕΛΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ