ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Γκουαρδιόλα έγινε έξαλλος με τη γενναιοδωρία του Χάλαντ απέναντι στον Γκιουντογκάν

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Γκουαρδιόλα έγινε έξαλλος με τη γενναιοδωρία του Χάλαντ απέναντι στον Γκιουντογκάν
@2023 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Έρλινγκ Χάλαντ άφησε τον Ιλκάι Γκιουντογκάν να εκτελέσει πέναλτι κόντρα στην Λιντς για να πανηγυρίσει χατ-τρικ και αυτό έκανε έξαλλο τον Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον Καταλανό προπονητή να εξηγεί με δηλώσεις του τον λόγο του εκνευρισμού του.

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 2-1 της Λιντς και έκανε 10 τις διαδοχικές νίκες της στο πρωτάθλημα που την έφεραν στο +4 από την Άρσεναλ και αγκαλιά με τον τίτλο, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να κατευνάσει την οργή του Πεπ Γκουαρδιόλα λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, αμέσως μετά το πέναλτι που κέρδισε ο Φόντεν σε μαρκάρισμα του από τον Στράουκ, με τον Χάλαντ να επιτρέπει στον -σκόρερ των δύο πρώτων γκολ της Σίτι- Γκιουντογκάν να αναλάβει την εκτέλεση του πέναλτι, για να κάνει χατ-τρικ και να μην παίρνει ο ίδιος την ευθύνη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Εσύ έπρεπε να το χτυπήσεις", φώναζε έξαλλος ο Γκουαρδιόλα μετά την απόκρουση του Ρόμπλες στο χτύπημα του Γερμανού, με τα νεύρα του Καταλανού να γίνονται μάλιστα ακόμα περισσότερα στη συνέχεια, αφού η Λιντς μείωσε σε 2-1 στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον Ροντρίγκο.

Τελικά, το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, ωστόσο ο προπονητής των πρωταθλητών Αγγλίας δεν θέλησε να κρύψει κάτω από το χαλάκι τη τη γκρίνια του για αυτό που είχε προηγηθεί, τονίζοντας στις δηλώσεις του πως ο Νορβηγός είναι ο κλασικός εκτελεστής και αυτός πρέπει να εκτελεί τα πέναλτι.

"Καταλαβαίνω πως ο Χάλαντ δίνει το πέναλτι στον Γκιουντογκάν για να κάνει το χατ-τρικ. Ο Γκιουντογκάν είναι καλός εκτελεστής πέναλτι αλλά έχω την αίσθηση πως όταν το σκορ είναι 1-0 ή 2-0, ο βασικος εκτελεστής πρέπει να το χτυπάει.

Το ματς δεν έχει τελειώσει. Δείχνει πόσο καλός και γενναιόδωρος είναι ο Χάλαντ. Εάν είναι 4-0 με 10 λεπτά να μένουν, είναι ok, όμως στο 2-0; Ο Έρλινγκ είναι ο καλύτερος εκτελεστής πέναλτι οπότε πρέπει να το χτυπήσει", τόνισε χαρακτηριστικά.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ