ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Χάλαντ έδωσε τη φανέλα του στο ημίχρονο στον αρχηγό της Γιουνγκ Μπόις αν και "δεν μπορεί να το κάνει"

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Χάλαντ έδωσε τη φανέλα του στο ημίχρονο στον αρχηγό της Γιουνγκ Μπόις αν και "δεν μπορεί να το κάνει"
PRINT SCREEN

Ο αρχηγός της Γιουνγκ Μπόις, Μοχαμέντ Καμαρά, ζήτησε τη φανέλα του Έρλινγκ Χάλαντ στο ημίχρονο και παρότι αρχικά ο Νορβηγός δυσανασχέτισε και του είπε "δεν μπορείς να το κάνεις" εν τέλει του έκανε το χατίρι.

Ο Έρλινγκ Χάλαντ είναι δίχως αμφιβολία ένα από τα αστέρια του Champions League και μαγνητίζει τα βλέμματα πολλών φιλάθλων, ακόμα και των συναδέλφων... του.

Ενδεικτική είναι η... τρέλα που είχε γι' αυτόν ο αρχηγός της Γιουνγκ Μπόις, Μοχαμέντ Καμαρά, ο οποίος πήγε στο ημίχρονο και όχι στο τέλος που είθισται οι παίκτες των δύο ομάδων να ανταλλάζουν φανέλες, για να του ζητήσει τη φανέλα του.

Ο Νορβηγός φορ των πολιτών στην αρχή δυσανασχέτισε του είπε μάλιστα ότι "δεν μπορείς να το κάνεις", όμως του έδωσε κανονικά τη φανέλα του. Να σημειωθεί ότι αυτή η ενέργεια του κάπτεν των πρωταθλητών Ελβετίας δεν άρεσε καθόλου στον προπονητή του, ο οποίος το σχολίασε αρνητικά μετά το ματς.

TAGS ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ CHAMPIONS LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ