ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Νοκ-άουτ ο Χάλαντ από το ματς με την Νιούκαστλ, χτυπάει την πόρτα της ενδεκάδας ο Ντε Μπρόινε

Ο Έρλινγκ Χάλαντ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι σε ντέρμπι της Premier League απέναντι στην Λίβερπουλ | 25 Νοεμβρίου 2023
Ο Έρλινγκ Χάλαντ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι σε ντέρμπι της Premier League απέναντι στην Λίβερπουλ | 25 Νοεμβρίου 2023 @2023 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δήλωσε πως ο Έρλινγκ Χάλαντ δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και θα μείνει εκτός από το εκτός έδρας ματς με την Νιούκαστλ, ενώ αποκάλυψε πως είναι πιθανό να δώσει φανέλα βασικού στον Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Χωρίς το βαρύ πυροβολικό της, Έρλινγκ Χάλαντ, θα αγωνιστεί σε ακόμη ένα ματς το τελευταίο διάστημα η Μάντσεστερ Σίτι. Ο Νορβηγός μπόμπερ έλειψε από τις τελευταίες αγωνιστικές υποχρεώσεις των πρωταθλητών Αγγλίας, Ευρώπης και κόσμου και το ίδιο θα συμβεί και απέναντι στην Νιούκαστλ το ερχόμενο Σάββατο για την 21η αγωνιστική της Premier League (13/01, 19:30, Novasports Premier League, LIVE από το SPORT24) όπως έκανε γνωστό μέσω συνέντευξης Τύπου ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

"Ο Τζακ Γκρίλις ήταν άρρωστος το τελευταίο διάστημα και ευτυχώς επέστρεψε σήμερα. Αντίθετα, οι Χάλαντ και Στόουνς είναι εκτός για το ματς με την Νιούκαστλ", τόνισε ο Καταλανός προπονητής, για να αποκαλύψει στη συνέχεια πως ο Κέβιν Ντε Μπρόινε είναι πολύ πιθανό να πάρει φανέλα βασικού στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ".

"Είδα τον Ντε Μπρόινε να αισθάνεται καλά και να είναι δυναμικος. Ήταν σε καλύτερη κατάσταση σε σύγκριση με τις προπονήσεις του πριν από το ματς με την Χάντερσφιλντ. Είναι έτοιμος να παίξει βασικός και το ταξίδι που κάναμε στο Άμπου Ντάμπι τον ωφέλησε".

Όσον αφορά στην κατάσταση που βρίσκονται οι πολίτες, ο Γκουαρδιόλα εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας της σεζόν: "Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ευχαριστημένος είμαι για τη θέση που έχουμε μέχρι στιγμής στις διοργανώσεις.

Ήμουν κουρασμένος στην αρχή της σεζόν και ήμουν λίγο ανήσυχος με όλες τις προκλήσεις που έχουμε αντιμετωπίσει, αλλά έχουμε κατακτήσει ήδη δύο τρόπαια".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΠΕΠ ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ