ΑΓΓΛΙΑ

Μάντσεστερ Σίτι: Νοκ-άουτ για 4-6 εβδομάδες ο Φερναντίνιο, χάνει τα ματς με Ολυμπιακό

Manchester City's Fernandinho leaves the pitch after getting injured during the Champions League group C soccer match between Manchester City and FC Porto at the Etihad stadium in Manchester, England, Wednesday, Oct. 21, 2020. (Martin Rickett/Pool via AP)
Manchester City's Fernandinho leaves the pitch after getting injured during the Champions League group C soccer match between Manchester City and FC Porto at the Etihad stadium in Manchester, England, Wednesday, Oct. 21, 2020. (Martin Rickett/Pool via AP) MARTIN RICKETT/POOL VIA AP

Χωρίς τον Φερναντίνιο θα αντιμετωπίσει κατά πάσα πιθανότατα τον Ολυμπιακό η Μάντσεστερ Σίτι στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, με τον Βραζιλιάνο να μπαίνει αλλαγή στο 85' με την Πόρτο και να τραυματίζεται λίγα λεπτά αργότερα (VIDEO).

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε ποδαρικό με το δεξί στο φετινό Champions League επικρατώντας 3-1 της Πόρτο με ανατροπή, ωστόσο το φινάλε δεν βρήκε απόλυτα ικανοποιημένο τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Αιτία η ατυχία που είχε ο Φερναντίνιο, που μπήκε στο 85' και αποχώρησε τραυματίας στο 90', με τον Καταλανό τεχνικό να δέχεται ερώτηση στη μεικτή ζώνη και να παραδέχεται πως το χτύπημα του Βραζιλιάνου είναι σοβαρό.

"Έιναι άσχημα νέα. Υπάρχει πρόβλημα στο πόδι του, νομίζω πως θα μείνει εκτός για 4-6 εβδομάδες. Είναι ένα μεγάλο χτύπημα για εμάς, με τόσα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γκουαρδιόλα.

Με δεδομένο μάλιστα πως η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό για την 3η και 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League στις 3 Νοεμβρίου (εντός) και 25 Νοεμβρίου (εκτός) αντίστοιχα, όλα δείχνουν πως ο Φερναντίνιο θα λείψει και από τα δύο ματς των πολιτών απέναντι στους νταμπλούχους Ελλάδας για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Δείτε τα πέντε πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το φετινό Champions League:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ