ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι μεταγραφές: Ανανέωσε ο Μαχρέζ

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ της Μάντσεστερ Σίτι πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League 2021-2022 στο "Ετιχάντ", Μάντσεστερ | Κυριακή 6 Μαρτίου 2022
Ο Ριγιάντ Μαχρέζ της Μάντσεστερ Σίτι πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League 2021-2022 στο "Ετιχάντ", Μάντσεστερ | Κυριακή 6 Μαρτίου 2022 © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι το οποίο τον δεσμεύει μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν πουλάει μόνο, αλλά κρατάει και επιθετικούς που συνέδεσαν το όνομά τους με τις επιτυχίες των προηγουμένων σεζόν. Ο Ριγιάντ Μαχρέζ δεν είχε την τύχη των Γκαμπριέλ Ζεζούς και Ραχίμ Στέρλινγκ και ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Αγγλίας.

Ο 31χρονος Αλγερινός επέκτεινε την υπάρχουσα συνεργασία του κατά δύο χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι το συμβόλαιό του πλέον εκπνέει στις 30 Ιουνίου του 2025.

Ο διεθνής εξτρέμ αποκτήθηκε από τη Λέστερ το καλοκαίρι του 2018 για 67.800.000 ευρώ και σε 189 συμμετοχές έχει 63 γκολ και 45 ασίστ.

"Είμαι χαρούμενος για τη νέα συμφωνία. Απόλαυσα κάθε λεπτό της παραμονής μου στην ομάδα. Είναι χαρά που είμαι μέλος ενός απίστευτου συλλόγου. Το ότι βοήθησα να πετύχουμε όσα απολαύσαμε τις τελευταίες τέσσερις σεζόν είναι αξέχαστο και μας έκανε όλους πεινασμένους για περισσότερα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πεπ Γκουαρδιόλα, τον Τσίκι Μπεγκιριστάιν και το προπονητικό επιτελείο, τόσο για τον τρόπο που με βοήθησαν να αναπτυχθώ ως παίκτης και επειδή με πίεσαν να συνεχίσω να βελτιώνομαι. Τώρα θέλω να παίξω το ρόλο μου στο να πετύχουμε και του χρόνου", δήλωσε ο Μαχρέζ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ