ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Λύγισε ο Γκρίλις μετά τον νέο τραυματισμό του

Μάντσεστερ Σίτι: Λύγισε ο Γκρίλις μετά τον νέο τραυματισμό του
GLOMEX

Ο Τζακ Γκρίλις τραυματίστηκε στον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Λούτον και έβαλε τα κλάματα μετά την αναγκαστική αλλαγή του.

Η Μάντσεστερ Σίτι το βράδυ της Τρίτης (27/02) έδειξε ότι θέλει να υπερασπιστεί τους περσινούς τίτλους της. Ταξίδεψε στο Λούτον για τον νοκ-άουτ αγώνα, για τη φάση των 16 του FA Cup και ισοπέδωσε την ομώνυμη ομάδα με σκορ 6-2, για να προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ωστόσο, οι Πολίτες έφυγαν από το Κένιλγουορθ Ρόουντ με μία πικρή γεύση, αφού έχασαν τον Τζακ Γκρίλις, ο οποίος τραυματίστηκε κι έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο μόλις στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης, γεγονός που τον απογοήτευσε, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα, μίας και τη φετινή σεζόν έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς.

"Δεν μίλησα με τον γιατρό, αλλά νομίζω ότι είναι στη βουβωνική χώρα. Ένιωθε πολύ καλά, αλλά δυστυχώς, τραυματίστηκε. Ήταν μια δύσκολη σεζόν για αυτόν, πρέπει να αναρρώσει καλά", είπε στο φινάλε του αγώνα ο Γκουαρδιόλα.

Θυμίζουμε ότι αρχικά ο 28χρονος αποκόμισε τραυματισμό στη βουβωνική χώρα στο ματς της Σίτι στο Champions League με τη Κοπεγχάγη στις 13 Φεβρουαρίου, κι επέστρεψε την Τρίτη (27/02).

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ