LEAGUE CUP

Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ: Με Ντε Μπρόινε και Χάλαντ οι πολίτες, με Σαλάχ και Νούνιες οι κόκκινοι

Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ: Με Ντε Μπρόινε και Χάλαντ οι πολίτες, με Σαλάχ και Νούνιες οι κόκκινοι
@2022 LEILA COKER/AP IMAGES

Οι Πεπ Γκουαρδιόλα και Γιούργκεν Κλοπ γνωστοποίησαν τις ενδεκάδες τους για το νοκ-άουτ ματς της Μάντσεστερ Σίτι με την Λίβερπουλ για τους "16" του League Cup. Με Χάλαντ και Μαχρέζ στην επίθεση οι πολίτες, με Σαλάχ και Νούνιες οι κόκκινοι.

Το παζλ της φάσης των "16" του League Cup ολοκληρώνεται το βράδυ της Πέμπτης (22/12), με την Μάντσεστερ Σίτι να φιλοξενεί την Λίβερπουλ στο "Έτιχαντ" και τις δύο ομάδες να διεκδικούν το τελευταίο εισιτήριο για την προημιτελική φάση του θεσμού.

Μία ώρα περίπου πριν από την πρώτη σέντρα, ο Πεπ Γκουαρδιόλα και ο Γιούργκεν Κλοπ έκαναν γνωστές τις συνθέσεις των ομάδων τους, που όπως αναμενόταν έχουν αρκετές αλλαγές λόγω της συμμετοχών αρκετών παικτών των δύο ομάδων στο Μουντιάλ 2022.

Παρόλα αυτά, είναι τόσο γεμάτα τα ρόστερ τουςπου οι ενδεκάδες είναι γεμάτες ποιότητα, με τους πρωταθλητές Αγγλίας να έχουν μεταξύ άλλων στο αρχικό σχήμα τους τον Χάλαντ, τον Ντε Μπρόινε, τον Μαχρέζ και τον Γκιουντογκάν και τους Κυπελλούχους και κατόχους του League Cup να κατεβαίνουν με τους Σαλάχ, Νούνιες, Τιάγκο και Ρόμπερτσον.

Η ενδεκάδα της Μάντσεστερ Σίτι: Ορτέγκα, Λιούις, Ακάντζι, Λαπόρτ, Άκε, Ντε Μπρόινε, Ρόδρι, Γκιουντογκάν, Μαχρέζ, Χάλαντ, Πάλμερ

Η ενδεκάδα της Λίβερπουλ: Κέλεχερ, Μίλνερ, Γκόμεζ, Μάτιπ, Ρόμπερτσον, Τιάγκο, Μπαΐτσετιτς, Έλιοτ, Σαλάχ, Νούνιες, Καρβάλιο

TAGS LEAGUE CUP ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ